Logo Realitatea.md

„Moldova nu reprezintă Facebook”, a spus Dodon și doar azi a plasat 10 postări

15 Noiembrie 2019, 16:37 // Politica

„Se așteaptă rezultate, din care considerent, atenția Guvernului și a miniștrilor trebuie să fie îndreptată către cetățeni. Moldova nu reprezintă rețele de socializare și Facebook. Miniștrii trebuie să meargă să discute cu cetățenii cel puțin o dată în săptămână”. Declarațiile au fost făcute de către Igor Dodon la prima ședință a Guvernului nou învestit. Deși... Asta n-avem cum să știm cu certitudine, pentru că nu doar Ion Chicu a fost lăsat la un colț de masă, dar și jurnaliștii...

Declarațiile, de fapt, sunt extrase dintr-o postarea a șefului statului care și-a permis să stea în fotoliul prim-ministrului și să anunțe prin Serviciul de presă al Guvernului că ședința a fost anulată, ca până la urmă să aibă loc.

Realitatea.md a examinat două conturi de Facebook ale șefului statului la care sunt abonați, de regulă, jurnaliștii pentru a fi la curent cu declarațiile, reacțiile și deciziile sale.

Și iată că doar azi, anume când a făcut acest îndemn către miniștri, Igor Dodon a făcut 10 postări. Fie el în propria persoană, fie de către vreun ajutor, dar cu consimțământul său.

Pe o pagină sunt patru postări, pe alta - șase. Unele dintre ele se repetă.

Notă: Ultima postare până la publicarea acestei știri.

CITEȘTE ȘI:

Prima ședință a Guvernului Chicu, la care urma să participe și Dodon, a fost anulată

Dodon, în capul mesei la Casa Guvernului, în timp ce Chicu - la un colț. O ședință totuși a avut loc!

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5480 -0.7151%
USD USD 16.6713 -0.5417%
RUB RUB 0.2261 -0.5717%
RON RON 4.0431 -0.7731%
UAH UAH 0.5999 -0.9085%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile