Logo Realitatea.md

„Nu aveți nimic sfânt în voi!” Dodon a reacționat la tânăra care spune că i-a cerut poze nud (VIDEO)

23 Octombrie 2020, 10:37 // Politica

„Ați demonstrat că nu aveți nimic sfânt în voi, atunci când atacați familia, copiii”. Asta a fost reacția lui Igor Dodon, care candidează pentru un nou mandat de președinte, vociferată la „Igor Dodon răspunde”, ediția de vineri, 23 octombrie. Deși a dat de înțeles că și-ar dori o concurență electorală corectă, nu a ezitat să arunce o piatră în grădina contracandidaților care nu au copii.

„Noi am înțeles că sunteți pentru candidații care nu au copii și nici nu vor să-i aibă”, a adăugat președintele în cadrul aceluiași vlog. (Vedeți reacția integrală în video-ul de mai jos).

Amintim că o tânără a scurs în presă informația, precum că președintele i-ar fi cerut poze nud și ar fi invitat-o la Președinție. Mai mult, ea chiar a și fost în instituția prezidențială. Femeia a cărui nume a rămas sub anonimat a prezentat niște screen-uri cu chat-ul dintre ea și posibil Igor Dodon.

După cum scrie Jurnal.md, tânăra din Capitală este maseuză profesionistă și anternor de fitness și i s-ar fi adresat lui Igor Dodon după ajutor, fiind în căutarea unui loc de muncă. Șeful statului i-a răspuns și, judecând după mesajele transmise tinerei, i-a făcut avansuri.

O tânără afirmă că Igor Dodon i-a făcut avansuri pe Facebook și a invitat-o la Președinție să-i facă masaj. Ce dovezi a scurs în presă

Citeste tot despre: facebook, familie, Igor Dodon
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2947 0.4841%
USD USD 17.4849 0.1879%
RUB RUB 0.2335 -1.2267%
RON RON 4.3687 0.4853%
UAH UAH 0.6207 0.6486%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile