Logo Realitatea.md

„Pui preț pe ceea ce scoți pe gură?” Toți ochii s-au mutat pe scandalul dintre Bolocan și deja influencerul Emilian Crețu (VIDEO)

25 Ianuarie 2021, 19:17 // Life

Emilian Crețu, un influencer din Moldova cu o comunitate de 453 de mii de urmăritori pe contul său de Instagram, a comentat scandalul dintre primarul de Chișinău, Andrei Bolocan și Nata Albot. A condamnat declarațiile lui Ion Ceban în adresa vloggerului, însă cât despre cei 60 de mii de lei, a spus că, dacă este adevărat, atunci cuplul, destul de cunoscut pe online, reprezintă o mediocritate. Andrei Bolocan a venit cu o replică.

Storie-urile salvate de pe contul de Instagram al lui Emilian Crețu.

Embed:

„Mesajul de la domnul primar de Chișinău este un mesaj prostesc, pentru că astfel de mesaje duc cu gândul la anii 90, tot ce înseamnă răcket, bratva, un pumn în bot și te-am ucis. Urât, foarte urât domn primar de Chișinău. Dacă vorbim despre etapa a doua cu cele 60 de mii de lei pe care i-au luat Nata Albot și Andrei Bolocan mită, nu știu dacă este adevărat sau nu. Dacă este un adevăr, atunci aceste persoane sunt niște mediocrități și niște mincinoși. Niște nulități care se dau cineva și de fapt sunt altcineva. Dacă este un fals, atunci Slavă Domnului și am să zic că mai sunt oameni cinstiți în țara asta, nu doar eu”, a spus Emilian Crețu pentru comunitatea sa.

Andrei Bolocan a reacționat cu alte storie-uri în care vorbește despre două situații dubioase. „Nu știu dacă este adevărat, dar Emilian Crețu este o mediocritate. Băi, tu pui preț pe ceea ce scoți pe gură? Tu pui preț pe comunitățile tale? Pe miliardele de oameni care te urmăresc? Sau pur și simplu ești gata să repeți orice prostie și nu-ți pasă de impactul acestui gunoi care iese din gura ta”, a adăugat acesta.

Storie-urile salvate de pe contul de Facebook al lui Andrei Bolocan.

Amintim că, sâmbăta trecută, Andrei Bolocan, producătorul emisiunii online „Lumina”, stabilit în Canada, a publicat o captură cu o discuție privată pe care a avut-o cu primarul de Chișinău, Ion Ceban. Edilul l-a insultat și amenințat cu bătaie.

Ion Ceban a continuat și public să o facă. Potrivit lui, Andrei Bolocan este „un „măgar” care trece liniile bunului simț” și „pentru anumite scopuri” i-a atacat soția și copiii.

Mai târziu, primarul capitalei s-a luat și de Nata Albot, soția vloggerului. A anunțat suma pe care ar fi primit-o fondatoarea Klumea pentru promovarea unui proiect educațional, făcând aluzie la faptul că ar fi mult prea mare. „60.000 lei nu erau destinați pentru onorariul meu, așa cum susține Ion Ceban. Motivul pentru care spune această minciună este evident: să sustragă atenția publică de pe comportamentul său ABSOLUT INADECVAT și amenințările de „socotire a dinților”, i-a replicat Nata Albot.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.1835%
USD USD 17.4546 -0.4227%
RUB RUB 0.2368 0.0422%
RON RON 4.3784 0.2129%
UAH UAH 0.6257 -0.3186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile