Logo Realitatea.md

„S-a născut în cămașă”. Un tractorist s-a ales cu leziuni ușoare, după un grav accident în Nordul țării (FOTO)

17 Ianuarie 2021, 09:23 // Societate

Un bărbat a avut de suferit leziuni ușoare după ce tractorul pe care îl conducea s-a inversat pe traseu, iar acesta a rămas blocat între fiarele unității de transport.

Foto: IGSU/Colaj: realitatea.md

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în după amiaza zilei de ieri, angajații IGSU din nordul țării au fost solicitați să intervină pe traseul R – 7, la periferia orașului Drochia. Potrivit primelor informații un tractor de model MTZ -80 cu remorcă s-a inversat pe traseu în timpul deplasării.

La fața locului a intervenit un echipaj a Unității salvatori și pompieri Drochia. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că în urma accidentului conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani este încarcerat în fiarele tractorului. Salvatorii au reușit de urgență să efectueze acțiuni de deblocare, eliberând bărbatul din mormanul de fiare.

Acesta a suportat leziuni ușoare fiind preluat de serviciul medical pentru îngrijiri la spitalul raional. La moment viața bărbatului nu este în pericol.

În acest context, salvatorii îndeamnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 în cazul în care se pomenesc într-o situație de risc, sau sunt martorii unei situații excepționale. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului au intervenit în 22 situații de risc printre care lichidarea focarelor de ardere, deblocări de uși, tractare de mijloace auto, dar și au prevenit izbucnirea a cinci incendii în raioanele Fălești, Florești, Nisporeni și Orhei.

Foto: IGSU

Citeste tot despre: accident, barbat, tractor, tractorist
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.3300%
USD USD 17.4546 -0.1790%
RUB RUB 0.2368 -0.4205%
RON RON 4.3784 0.3392%
UAH UAH 0.6257 0.0160%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile