Logo Realitatea.md

„Semnează pentru Unire”. PL a lansat o campanie de colectare a semnăturilor pentru unirea R. Moldova cu România (FOTO/VIDEO)

24 Septembrie 2018, 09:57 // Actualitate

Partidul Liberal din Republica Moldova a lansat ieri Campania „În anul Centenarului, semnează Declarația de Unire cu Țara-Mamă România”.

Potrivit PL, această campanie are drept scop promovarea mesajului Unirii „ca unica salvare a Republicii Moldova și revenirea pe făgașul nostru istoric românesc”. Astfel, liberalii vor merge din localitate în localitate pentru ca toți cetățenii ce împărtășesc această cauză națională sa semneze Declarația de Unire cu România. Ulterior PL o va înainta parlamentelor de la Chișinău și de la București.

La evenimentul de lansare a campaniei au participat conducerea de vârf a partidului, membrii PL, precum și simpatizanți, care împărtășesc aceleași idei pomovate de către liberali. După rostirea discursurilor, conducerea PL și participanții la eveniment au semnat Declarația de Unire, iar evenimentul a culminat cu un marș automobilistic prin suburbiile Chișinăului.

De menționat că, toți cei care împărtășesc „acest ideal național” pot semna Declarația de Unire, în fiecare zi de desfășurare a campaniei, la sediul central al Partidului Liberal (str. N. Iorga 15), între orele 9:00-18:00, precum și în centrele raionale, la sediile filialelor PL. Semnatarii Declarației vor primi în dar o Declarație simbolică de Unire cu Țara-Mamă România. De asemenea, cetățenii din diasporă vor putea semna Declarația de Unire – on-line.

Foto: PL

Vezi și:

PL va lansa o campanie de colectare a semnăturilor pentru unirea Republicii Moldova cu România

Citeste tot despre: campanie, declarație, Moldova, PL, Romania, unire
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile