Logo Realitatea.md

(FOTO) Ce „mai face” piciorul lui Codreanu? Primarul interimar a publicat un mesaj pe Facebook

11 Iunie 2019, 12:07 // Societate

După ce a suferit o luxație la picior și a lipsit timp de două săptămâni de la ședințele operative ale primăriei, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, anunță că a convocat o ședință cu șefii de direcții și întreprinderi a primăriei, iar în câteva zile va reveni la muncă. Într-o postare pe o rețea socială, acesta spune că primăria este o autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuienilor, lăsând la o parte problemele politice.

Foto: Instagram/Ruslan Codreanu

„Am convocat ieri seara șefii de direcții și întreprinderi ai primăriei. Criza politică de la nivel central își lasă amprenta și pe activitatea unor colegi, care au intrat într-o zonă de expectativă. Mesajul meu a fost că primăria nu are ce aștepta, așa cum nu pot aștepta problemele zilnice ale oamenilor și ale orașului. Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice, suntem autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuienilor”, a scris Codreanu pe Facebook. 

Totodată, edilul a declarat că proiectele demarate de el continuă.

„În câteva zile vom începe reparația curților de bloc și reparația celor 12 străzi, reparațiile în zeci de instituții de învățământ au fost deja demarate”, susține Ruslan Codreanu.

Aminitm că, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, nu a fost prezent la ședința operativă din data de 3 și 10 iunie curent. Edilul a suferit o luxație la picior anunțând că va monitoriza impelementarea proiectelor în regim on-line.

CITEȘTE ȘI: 

Fiecare cu durerea sa! Chirtoacă vrea „să-l măture” pe Codreanu de la Primăria Chișinău


 
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3214 0.0000%
USD USD 17.5802 0.0000%
RUB RUB 0.2745 0.0000%
RON RON 4.0546 0.0000%
UAH UAH 0.7255 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile