Logo Realitatea.md

(FOTO) Ce a discutat deputatul Lilian Carp cu directorul CFM, după ce a vorbit despre unele scheme ilegale din cadrul întreprinderii

03 Septembrie 2019, 12:02 // Politica

După ce a făcut publice unele scheme ilegale de comercializare a cuprului și aluminiului de către angajații CFM, fapt confirmat ulterior și de către administrația Căilor Ferate, deputatul Blocului electoral „ACUM Platforma DA și PAS” Lilian Carp a fost surprins astăzi având o discuție cu directorul Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, Iurie Topală. O poză cu cei doi discutând pe o bancă din parc a fost plasată pe pagina sa de Facebook de către deputatul socialist Grigore Novac.

colaj: realitatea.md

„Interesant tablou de dimineață... Însă pe lângă toate acestea, aș recomanda partenerilor din majoritatea parlamentară, să se abțină de la astfel de întâlniri cu elemente corupte cum ar fi domnul Topală... Astfel de acțiuni știrbesc din imaginea actualei guvernări... Chiar dacă la astfel de întâlniri participă domnul Carp care pretinde că este moralitatea națiunii și periodic ne citește lecții în stilul său”, a scris socialistul Grigore Novac în comentariul unei poze plasate pe pagina sa de Facebook.

Este de menționat că deputatul Lilian Carp și directorul general al CFM, Iurie Topală, au fost colegi, anterior ambii fiind membri de vază ai Partidului Liberal.

Vedeți și:

Un deputat face publice schemele ilegale de comercializare a metatului colorat de către angajații CFM (VIDEO)

Probă video privind schema de comercializare a metalelor colorate de la CFM (VIDEO)

CFM confirmă informația prezentată de Lilian Carp, privind comercializarea ilegală de cupru şi aluminiu

Citeste tot despre: Iurie Topala, Lilian Carp, scheme ilegale
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile