Logo Realitatea.md

(FOTO) Fostul președinte georgian Mihail Saakașvili, surprins în Aeroportul Chișinău. Consilierul lui Igor Dodon: „Coincidență? Nu cred!”

08 Noiembrie 2019, 16:33 // Actualitate

Fostul președinte georgian și guvernator al regiunii Odesa Mihail Saakașvili a fost surprins în această după amiază în Aeroportul Internațional Chișinău. Acesta a ajuns în Moldova cu o cursă din Varșovia. Deocamdată nu se cunosc alte detalii cu privire la vizita sa în țara noastră.

foto: facebook.com/ernest.vardanean

Despre aceasta a menționat pe pagina sa de Facebook, consilierul netitular al președintelui Igor Dodon, Ernest Vardanean, care a postat și o poză cu fostul președinte georgian.

„Nu e glumă! În Moldova a ajuns Mihail Saakașvili. Coincidență? Nu cred!”, a scris acesta precizând că a făcut poza în Aeroportul Chișinău.

Și consilierul municipal socialist, Nichita Țurcan a anunțat pe pagina sa de Facebook despre vizita în Moldova a fostului președinte georgian.

„Acum câteva clipe la Chișinău a aterizat un avion din Varșovia, la bordul căruia a zburat Mihail Saakașvili”, a scris acesta.

Deocamdată nu se cunoaște care este agenda lui Saakașvili la Chișinău, dacă va avea întrevederi cu conducerea țării, dar și dacă vizita sa are vreo legătură cu evenimentele din țară.

Amintim că anterior, premierul Maia Sandu spunea că l-ar putea invita pe Mihail Saakașvili la Chișinău pentru consiliere în domeniul desfășurării reformelor. Acesta însă a refuzat la acea etapă.

Foto: facebook.com/ernest.vardanean

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5542 0.5730%
USD USD 17.6060 0.6178%
RUB RUB 0.2851 0.0000%
RON RON 4.0921 0.5801%
UAH UAH 0.7257 0.7917%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile