Logo Realitatea.md

#TENERIFE! Cheful lui Chirtoacă, Fleaș, Herța, Poiată și alți funcționari, care vrea să detroneze petrecerea din garajul Primăriei (VIDEO)

08 Noiembrie 2017, 14:59 // Societate

Încă un video cu o petrecere de zile mari la care participă Dorin Chirtoacă și alte persoane cu funcții importante în Chișinău face senzație pe internet. În imaginile video cu chef și băuturi, toate pe fundalul piesei Tenerife, apare șeful interimar al Direcției generale educație tineret și sport Chișinău, Alexandru Fleaș, prezent și la petrecerea din garaj. 

Colaj: Realitatea.md

Totodată, în video apare și directoarea întreprinderii Apă-Canal Chișinău, Veronica Herța; șeful interimar al Direcției generale transport și căi de comunicații, Oleg Poiată; președintele fracțiunii PL din CMC, Ion Cebanu; șefa Direcției generale economie, reforme și relații patrimoniale, Aliona Berdilă. 

Se pare că filmulețul face parte din campania electorală din ajunul Referendumului de revocare din funcție a primarului Dorin Chirtoacă. 

Sursa: Youtube/ Аргументы и Факты Молдова

Amintim că, acum un an, pe internet au apărut câteva videouri similare, cu o petrecere dată în garajul Primăriei de Dorin Chirtoacă, alături de Alexandru Fleaș, Oleg Poiată și alți funcționari de la Primărie. Atunci, imaginile video au apărut cu o zi înainte ca chestiunea privind organizarea referendumului de demitere a lui Chirtoacă să fie supusă votului în cadrul unei ședințe a CMC.

Atunci, primarul a spus că cheful a avut loc acum 3-5 ani și le-a urat tuturor vizionare plăcută.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile