Logo Realitatea.md

(VIDEO) 21 de împușcături într-un Mercedes, la Botanica. Momentul reținerii a doi frați-killeri

16 Octombrie 2019, 12:56 // Societate

Secvențe din cadrul reținerii a doi frați-killeri au fost făcute publice. Operațiunea a fost desfășurată de Direcția Combaterea Crimelor Grave și Centrul Analiză Informații al Inspectoratului Național de Investigații (INI), în comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și cu suportul angajaților BPDS „Fulger”.

(VIDEO) Doi frați-killeri, încătușați la Chișinău și băgați în izolator: „Sunt deosebit de periculoși”

Video-ul de mai jos începe cu crima din sectorul Botanica, unde o persoană a fost atacată în mașină de marca Mercedes asupra căreia au fost deschise focuri din Kalashnikov. Frații au efectuat 21 de împușcături, dintre care un glonte a rănit victima. Cea din urmă a supraviețuit.

Ulterior, au fost montate momentele reținerilor.

Video-ul cu crima din satul Stoianovca, raionul Cantemir, acolo unde tot cei doi frați au executat omorul comandat, poate fi văzut pe linkul de mai jos.

(VIDEO) Cazul bărbatului de la Cantemir, care a supraviețuit după 7 împușcături: S-a aflat cine i-a comandat omorul!

Amintim că, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și locurile de trai temporare ale suspecților, au fost depistate și ridicate mai multe telefoane mobile, cartele SIM și stații radio de care aceștia s-au folosit pentru organizarea, coordonarea și săvârșirea crimelor, precum și o armă de foc cu care a fost săvârșită una dintre infracțiuni. 

Ambii riscă de la 15 la 20 ani sau chiar detenție pe viață.

La același subiect:

Conferința PCCOCS și INI: Doi suspecți că ar fi asasini plătiți, reținuți. Participă Dorin Compan, Igor Zglavuța și Vasile Balica

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9904 -0.6738%
USD USD 17.0326 0.0446%
RUB RUB 0.2175 -2.2911%
RON RON 4.0999 -0.7288%
UAH UAH 0.6002 -0.1663%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile