Logo Realitatea.md

(VIDEO) A răpit două mașini „ca să se plimbe”, iar acum riscă cinci ani de închisoare. Peripețiile unui minor

20 Iunie 2019, 14:29 // Societate

Un minor în vârstă de 16 ani, originar din raionul Orhei, a fost reținut de către ofițerii de investigație a sectorului Râșcani fiind bănuit de comiterea a două răpiri de automobile. 

Embed:

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 16 mai, la orele 06:45, de proprietarii unităților de transport de model “Volkswagen” și “Opel”, locuitori a satului Hulboaca a mun. Chișinău, că le-au fost răpite automobilele.

„La fața locului polițiștii au stabilit că proprietarul automobilului de model  “Volkswagen B4” l-a parcat la poartă, iar dimineață a depistat lipsa acestuia. Proprietarul automobilului “Opel”, a declarat forțelor de ordine că a parcat automobilul în ograda casei. În urma măsurilor întreprinse de polițiști automobilul “Volkswagen” a fost depistat la o distanță de 700 de metri de locuința proprietarului, iar automobilul “Opel” a fost găsit într-un lan de grâu din apropierea r-nului. Criuleni, acesta fiind accidentat”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliția Capitalei.

Minorul a fost localizat și escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Suspectul și-a recunoscut vina declarând că a vrut să se plimbe.

Băiatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. Acum, acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 până la 5 ani.

CITEȘTE ȘI:

(VIDEO) A furat un cărucior pentru copii, iar acum riscă până la patru ani de închisoare. Un bărbat, reținut 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.2683%
USD USD 17.3212 -0.1769%
RUB RUB 0.2742 0.4764%
RON RON 4.0350 0.2659%
UAH UAH 0.7352 -0.0408%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS

06 dec, 15:15 //

Stoianoglo s-a autosesizat în privința informațiilor despre averile ascunse ale lui Viorel Morari. „Verificăm faptele indicate în presă”

10 dec, 15:02 //

Patru persoane, reţinute de CNA într-o nouă schemă de corupție la Primăria Chișinău și ASP. Șefă de direcție, filmată cum ia mită (VIDEO)