Logo Realitatea.md

(VIDEO/update) Accident de groază în capitală: Oameni răniți, după ce un troleibuz a fost proiectat în ei

30 Septembrie 2019, 14:33 // Societate

UPDATE 5: Scandal pe internet, după accidentul de la Buiucani. S-a postat un video mai vechi cu șoferița Porsche-ului în stare de ebrietateInternauții au stârnit un val de critică și au făcut public numele șoferiței Porsche-ului, care a tamponat un troleibuz, vehiculul din urmă fiind proiectat într-o mulțime de oameni. Este vorba despre o oarecare Svetlana U., de 33 de ani, și nu este pentru prima dată când încalcă regulile de circulație.

UPDATE 4: A fost creată LINIA FIERBINTE, unde martorii accidentului cumplit de la Buiucani sunt îndemnați să sune. Pe 1 octombrie, la ora 11:00, în incinta IGP va avea loc o conferință de presă pe caz. Realitatealive.md va transmite în direct!

UPDATE 3: Maia Sandu convoacă o ședință de urgență la MAI ca urmare a groaznicului accident de la Buiucani

UPDATE 2: Poliția ne-a anunțat că datele inițiale furnizate către presă sunt eronate. Datele actualizate arată că, în urma accidentului, a decedat un bărbat, pasager în automobil.

Femeia de 33 de ani, care se afla la volan, se află în stare gravă, la reanimare. Alte 20 de persoane, printre care un minor, au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citește aici care-i cauza preliminară a accidentului.

UPDATE 1: Se vehiculează că doi oameni au murit și cel puțin 15 au fost răniți. 

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat pentru IPN că troleibuzul a intrat în mulțime, pentru că a fost ciocnit violent de o mașină de marca Porsche.

Un pasager din troleibuz a decedat. Este vorba despre un bărbat de 35-40 de ani. Identitatea acestuia se stabilește, din cauză că nu avea niciun act asupra sa.

S-a stins și o femeie din viață, care ar fi fost la volanul Prosche-ului cu pricina.

Știrea inițială: Un accident rutier de groază a avut loc la amiaza acestei zile, 30 septembrie, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al capitalei. Mai mult oameni au fost răniți, după ce un troleibuz a fost proiectat în ei, fiind ciocnit de o mașină.

Cel puțin asta susțin martorii ai impactului violent. 

Embed:
Sursa foto, video: ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Deocamdată, nu se cunoaște numărul exact de victime și starea lor.

Cert este faptul că, la fața locului, au intervenit echipaje ale poliției, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și ambulanța.

Realitatea.md va reveni cu informații noi.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3410 0.3018%
USD USD 17.3081 -0.0756%
RUB RUB 0.2773 1.1306%
RON RON 4.0473 0.3048%
UAH UAH 0.7370 0.2448%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

13 dec, 14:34 //

Nouă percheziții la foști factori de decizie VictoriaBank și „un fost guvernator” BNM în dosarul „furtul miliardului”, desfășurate de PA

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

12 dec, 14:39 //

Ion Sturza: Viorel Morari vrea să scape de răspunderea penală pentru crime împotriva moldovenilor

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS

12 dec, 16:42 //

Foto: Igor Dodon Cu două armate străine staționate ilegal pe teritoriul său, Dodon și ministrul Apărării zic că nu avem nevoie de tehnică militară nouă (FOTO/VIDEO)