Logo Realitatea.md

(VIDEO) Bătaie între fete, soldată cu o comoție, la un liceu din capitală. Administrația: Descurcați-vă singuri...

27 Mai 2019, 11:11 // Societate
// Autor:  
Cristina Popescu

Într-o postare pe o rețea socială, a apărut un clip video în care se vede cum mai multe fete se îmbrâncesc. Potrivit autoarei postării, una din fete s-a ales cu o comoție după ce a fost lovită cu pumnul în cap de către o altă elevă. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în fața liceului „Petru Movilă” din sectorul Botanica al capitalei.

Embed:

Administrația liceului inițial a spus: Descurcați-vă singuri, noi nu vrem să luăm parte. Aceștia nici măcar nu s-au obosit să afle care dintre fete se simte rău. Eleva care a fost lovită a trebuit singură să sune ambulanța și să-și anunțe părinții, iar administrația liceului a început să cerceteze ceea ce s-a întâmplat numai după ce eleva a fost luată de echipajul ambulanței. Seara, când mama fetei rănite a venit la școală pentru a afla ce s-a întâmplat, administrația i-a răspuns că fata ar fi avut dureri în gât timp de două săptămâni și din această cauză ar fi făcut comoție”, se arată în postarea de pe Facebook. 

Neînțelegerile ar fi început în timp ce elevele clasei a 12-a făceau repetiții pentru dansul de la ultimul sunet. Eleva care ar fi lovit-o pe prima, este cea care ar fi inițiat bătaia. Ba mai mult, autoarea postării mai scrie că aceasta deține centura neagră la karate, iar lovitura sa a fost una puternică. 

Solicitată telefonic de Realitatea.md, șeful Unității Primiri Urgente din cadrul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, Alexandru Grumeza, a declarat că elevei respective i-a fost acordat ajutor medical în cadrul secției, dar nu a fost internată.   

Am telefonat-o și pe directoarea liceului, Elena Bogoeva, care ne-a spus că astfel de probleme nu le discută la telefon și ne-a închis fără a oferi detalii. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2923 -1.0864%
USD USD 17.6937 -0.3424%
RUB RUB 0.2465 -1.6753%
RON RON 3.9835 -1.0851%
UAH UAH 0.6623 -0.2560%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile