Logo Realitatea.md

(VIDEO) Cebotari s-a văzut cu Plahotniuc în SUA. În Miami? Răspunsul fostului democrat

20 Martie 2020, 14:04 // Politica

Fostul deputat democrat, actual deputat al grupului parlamentar „Pro Moldova”, Vladimir Cebotari, a recunoscut că s-a întâlnit în SUA cu Vlad Plahotniuc, adică după ce cel din urmă a fugit din Republica Moldova, odată ce PDM a cedat puterea în fața PSRM și ACUM (PAS, PPDA).

Întrebat dacă a raportat autorităților de la noi despre această întrevedere, Cebotari a dat de înțeles că în acea perioadă Plahotniuc nu avea vreun statut de bănuit sau nu era căutat. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea A Patra” de la N4.

Potrivit lui Vladimir Cebotari, întâlnirea a avut loc în vara 2019 și a avut pentru prima dată o discuție cu fostul lider PDM „casual (n.r. lejeră), nepresată de timp, fără angajamente. S-a putut discuta despre orice. Nici idee nu era atunci de Pro Moldova”.

Fiindcă s-a tot vehiculat că fostul politician s-ar ascunde într-un hotel din Miami, la precizarea dacă este adevărat, deputatul a evitat să răspundă.

Amintim că, acum o zi, Ambasada SUA la Chișinău a confirmat faptul că Vlad Plahotniuc încă se află pe teritoriul americanilor, fiind supus „procedurilor administrative de deportare”. Anterior, Andrian Candu, finul fostului lider PDM, nu o singură dată a declarat că vorbește cu nașul său la telefon.

CITEȘTE ȘI:

Plahotniuc are „problems” în SUA! El și familia sa trebuie să părăsească teritoriul americanilor

Procurorul general a fost întrebat dacă va fi audiat Candu, după ce însuși acesta a spus că a discutat cu Plahotniuc la telefon

Renato Usatîi: Vlad Plahotniuc ar fi fost reținut în SUA pentru încălcarea regimului de ședere

Plahotniuc dezminte! „Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal”

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1288 0.0353%
USD USD 18.6369 1.1331%
RUB RUB 0.2437 3.7905%
RON RON 4.1677 0.0312%
UAH UAH 0.6846 2.3471%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile