Logo Realitatea.md

(VIDEO) Chirtoacă: „Vor să mă dea jos? „Флаг в руки”! Până o să mă dați voi jos, noi o să facem și unirea”

12 Septembrie 2016, 10:59 // Societate

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, este convins că tentativa consilierilor municipali de a organiza referendumul pentru demiterea sa din funcție, chestiune propusă pe ordinea de zi pentru mâine în cadrul ședinței Consiliului municipal, va eșua: „Dacă vor să mă dea jos, să încerce, nu o să reușească, dar să încerce, „Флаг в руки”. Ați mai încercat și în mandatul trecut și în celelalte, dar până o să mă dați voi jos, noi o să facem și unirea”, a spus edilul capitalei, în cadrul ședinței Primăriei de azi, 12 septembrie.

Embed:

„Mâine aceștia au de gând să mă dea jos, să mă dea, dacă vor putea, dar nu pot și numai fac show și circ, spectacol ieftin”, a spus Dorin Chirtoacă, precizând că lista proiectelor care sunt în așteptare pentru a fi incluse pe ordinea de zi ajunge la ordinul miilor, iar aleșii locali se ocupă de ce nu trebuie. 

Menționăm că azi urmează să aibă loc ședințele Comisiei pentru gospodărie locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicații și ecologie și a Comisiei juridice, pentru ordine publică și activitatea administrației publice locale, la care se va discuta chestiunea privind demiterea primarului general, Dorin Chirtoacă. 

Subiectul este prioritar pe ordinea de zi și la ședința CMC de mâine, 13 septembrie

Menționăm că recent Curtea de Apel Bălți a decis anularea hotărârii Judecătoriei Centru de a înregistra grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar al capitalei.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.8807 0.6664%
USD USD 16.9753 0.2238%
RUB RUB 0.2167 0.7907%
RON RON 4.0807 0.6735%
UAH UAH 0.5998 0.1837%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile