Logo Realitatea.md

(VIDEO) Chirtoacă și investigația despre „nepotul lui Dodon”: Seamănă leit

15 Octombrie 2019, 16:17 // Societate

Totul a început săptămâna trecută, când niște tineri au fost filmați demarând cu viteză excesivă pe strada Alecu Russo din capitală. Unul dintre participanți se numește Nichita Dodon, un nume renumit de altfel. Imediat, s-a făcut legătura cu șeful statului, Igor Dodon.

Președinția a negat orice relație de rudenie, însă liberalul Dorin Chirtoacă a început să investigheze și să pună cap la cap mai multe postări, fotografii, continuând să susțină că între tânărul de bani gata este rudă cu ditamai președintele RM.

Dodon - ”My golden life” (viata mea de aur)

Dodon - “My golden life!”(viata mea de aur) Moldova nu are viitor cu Igor Dodon si PSRM. Este suficient sa te uiti la aceste imagini ca sa intelegi ca acest umflat nu seamana cu altceva, decat cu un “типичный жлоб”, un parvenit ordinar, imgamfat, falos si fatarnic, care dupa ce s-a lingusit pe langa Voronin si Plahotniuc, iar de la o vreme si pe langa Putin, a ajuns capul mafiei, al faradelegii, al dezmatului, capul unui regim de tip Ianukovici, cu aceleasi inclinatii spre lux si coruptie. Si el mai are tupeul sa se intituleze politician de orientare sociala si aparator al saracilor. Intre timp, Dodoneii cei mici, la varsta de 12 ani (asta era in 2015), conduc Range-Rovere prin Chisinau, iar la varata de 16 ani, conduc deja Porshe Cayenne, cu 130 si 150 la ora prin localite, tragand si focuri de arma din mers. Pe langa asta se distreaza copios, tot cu pistoale, in “cuibusoarele de nebunii” de lux, de la Sadova, cu lacuri artificiale enorme etc. Iar Dodon ce face?! Dodon face poze cu faptasul, in biroul prezidential!!! Orice zi in plus a aflarii lui Dodon la presedintie, inseamna o zi distrusa din viata noastra, o zi in plus de hotie si degradare, precum si o zi in minus pentru viitorul tinerilor care mai sunt aici. El este capul acestui sitem putred si ticalos. De asta ii trebuie CNA, CC, PG, ca sa acopere toata aceasta mizerie, patronata de el personal. Rezultatele “performantei” sale se vad in faptele “marete” ale progeniturilor lor, care umbla cu pistoale. Astfel, in video, puteti vedea tot: de la viata de zi cu zi pana la “integrarea” in uniunea euroasiatica, pe acorduri de Shamili Kashenov. Nu mai avem mult si vom ajunge sa fim hanat tararo-mongol, Dodon mai mult nu poate. Blocul “ACUM”, daca mai stati in alianta cu ei, fie sunteti inconstienti, fie sunteti complici. In Moldova, adolescentii protejati ai lui Dodon, au ajuns sa se joace liber cu armele peste tot si voi nu suflati o vorba. Presa, societatea cvila, aveti un cuvant, de spus?

Publicată de Dorin Chirtoacă pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

La câteva zile, a reacționat sora lui Nichita Dodon, Sandra Dodon, cunoscută în lumea mondenului.

M-am abținut toate aceste zile de la orice comentariu,nedorind sa fiu in mijlocul acestui teatru,dar răbdarea mea a...

Publicată de Sandra Dodon pe Duminică, 13 octombrie 2019

Dodon are de dat niste explicatii. Din video se vede clar, ca personajul care trage doua focuri in sus din pistol austriac, marca “Glock”, este Nichita Dodon, nepotul lui Igor Dodon, care apare si in poza din biroul presedintelui RM, precum si in multe alte poze cu Dodon. Nichita Dodon este minor, permis de port-arma nici nu poate avea, pe langa asta, el conduce de mai multi ani, fara permis, diverse automobile prin oras. MAI si Procuratura “depolitizate” au un punct de vedere?

Publicată de Dorin Chirtoacă pe Marţi, 15 octombrie 2019

Amintim că, chiar la începutul scandalului, Serviciul de presă al Președinției a venit cu o reacție prin care a negat orice relație de rudenie dintre șeful statului și tânăr.

Între timp, Dorin Chirtoacă investighează în continuare.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 0.0000%
USD USD 17.6277 0.0000%
RUB RUB 0.2486 0.0000%
RON RON 4.0060 0.0000%
UAH UAH 0.6555 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile