Logo Realitatea.md

(VIDEO, FOTO) Urări de REVELION: Politicieni și oficiali au felicitat cetățenii moldoveni cu venirea anului 2019

31 Decembrie 2018, 18:42 // Societate

Politicieni și oficiali au felicitat cetățenii Republicii Moldova, rând pe rând, cu ocazia venirii noului an. Ei și-au exprimat speranţa că 2019 va fi unul mai bun.

Foto: hora.md

Președintele Parlamentului, Adrian Candu, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou pe pagina sa de Facebook.

În Ajunul Anului Nou vreau să vă mulțumesc tuturor pentru succesele noastre comune. Implicarea fiecăruia face diferența...

Publicată de Andrian Candu pe Luni, 31 decembrie 2018

Cu un mesaj de felicitare a venit și premierului Pavel Filip în ajunul Anului Nou: „Într-un an nou vă doresc viață nouă, noi începuturi și realizări, liniște și bucurii alături de cei dragi”.

Sărbători fericite!

Publicată de Pavel Filip pe Duminică, 30 decembrie 2018

Liderul liberalilor, Dorin Chirtoacă, a decis să vestească venirea Noului An printr-un video muzical: „Craciun Fericit si Merry Christmas! Cam asta înseamnă de fapt să fim europeni și să fim uniți în diversitate: cântecul "O brad frumos" și orchestra de bere "Grolsch" din Olanda!”.

Craciun Fericit si Merry Christmas! Cam asta inseamna de fapt sa fim europeni si sa fim uniti in diversitate: cantecul "O brad frumos" si orchestra de bere "Grolsch" din Olanda! Multumim varului Valeriu.

Publicată de Dorin Chirtoacă pe Marţi, 25 decembrie 2018

Membrii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), în frunte cu Maia Sandu, au rostit o urătură. „Petrecem ultimele momente ale acestui an alături de priteni, de familie cu daruri și veselie în case. Oamenii acestui pământ au știut să trăiască cu voie bună sărbătorile, să întâmpine urători, să încarce mesele cu bucate, să se bucure alături de cei dragi.

Din păcate, nu toi oamenii acestei țări se bucură de aceste sărbători. Trebuie să facem totul ce ne stă în puteri ca în anul care vine toți oamenii să trăiască bine și să se bucure de sărbători. Indiferent unde ne aflăm, cu toții avem aceeași speranță ca în anul 2019 să se producă schimbarea cu adevărat. La mulți Ani!!!”, a spus lidera PAS.

La mulți ani!

Primiți urătorii? Echipa PAS vă dorește La mulți ani!

Publicată de Maia Sandu pe Luni, 31 decembrie 2018

PPDA, partidul condus de Andrei Năstase, a urat moldovenilor următoarele: „Dragi prieteni, oriunde vă aflați, Acasă sau în Diaspora, vă mulțumesc tuturor celor care țin cu adevărat la țara noastră .Vă doresc tuturor să iubiți și să fiți iubiți. Vă doresc multă sănătate, îndeplinirea tuturor dorințelor, echilibru, liniște și normalitate. La mulți ani!”.

Iată și mesajul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM):

La Mulți Ani! ????

Publicată de Partidul Liberal Democrat din Moldova pe Duminică, 30 decembrie 2018

Și lidera PSRM, Zinaida Grecianîi și-a felicitat cetățenii: „Dragi cetățeni, în perioada sfintelor sărbători de iarnă, dar și la trecerea dintre ani avem ocazia de a face un bilanț a anului pe care îl lăsăm în urmă și să legăm speranțele de anul care bate la ușă.

Vă doresc multă sănătate, fericire, realizări pe măsura așteptărilor și împlinirea tuturor dorințelor. Fie ca anul care vine să vă aducă bucurie și pace în suflet, belșug și armonie în familie. La Mulți Ani și Crăciun fericit!!!”.

La multi ani!

Publicată de Zinaida Greceanîi pe Sâmbătă, 29 decembrie 2018

Deputata PCRM, Inna Șupac a ținut și ea șă-i felicite pe toți cu sosirea Noului An.  „Prieteni, vă doresc mult noroc și optimism! La multi ani!”, a urat Inna Șupac

Друзья, желаю всем удачи и оптимизма! С Новым годом! La multi ani! Happy New Year!

Publicată de Inna Supac pe Luni, 31 decembrie 2018

Acestea sunt mesajele de felicitare colectate de Realitatea.md până la publicarea știrii. Cu siguranță, acestea sunt mai multe! Redacția la fel vă dorește un an nou mai bun decât 2018. La mulți ani!

CITEȘTE ȘI:

(FOTO) Mesajul lui Igor Dodon de Anul Nou: Să intrăm cu încredere și optimism în 2019

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 -0.0538%
USD USD 16.6157 -0.1340%
RUB RUB 0.2261 -0.7027%
RON RON 4.0694 -0.0933%
UAH UAH 0.6000 -0.1996%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile