Motociclistul care a ajuns la spital sustine ca atat el, cat si tanarul care a decedat se deplasau regulamentar, transmite protv.md.

Eu mergeam primul și brusc, în față, poliția a conectat girofarul și a trecut pe banda noastră, eu m-am lovit primul în mașină și m-a aruncat la vreo 30 de metri, iar băiatul din urmă s-a lovit frontal și a murit.

Polițiștii încearcă să mușamalizeze cazul, ei nu erau cu girofarul pornit, trebuie să raspundă pentru moartea unui om. Noi nu am lovit cu pumnii nici într-o mașină”, a declarat Nicolae Lupașcu, unul din motocilciști.

Realitatea.md amintește că o persoană a decedat, iar alta a fost transportată în stare gravă la spital după ce o mașină a poliției de la Comrat s-a ciocnit cu două motociclete. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 23:16 în localitatea Chirsova din municipiul Comrat. 

Poliția susține că echipajul ar fi fost sesizat precum că în localitatea, cinci motocilciști se deplasau cu viteză excesivă și loveau cu pumnii automobilele, iar girofarul era pornit.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei Honda a decedat la Spitalul raional Comrat, iar conducatorul motocicletei Yamaha a fost transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: 

(FOTO) Accident fatal la Comrat! Două motociclete au fost făcute zob după ce s-au lovit de o mașină a poliției