Logo Realitatea.md

(VIDEO) Pariu pe prezidențiale! Usatîi este gata să-i dea un Mercedes E Class lui Năstase cu o condiție

21 Octombrie 2020, 08:40 // Politica

Candidatului Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, vrea să pună pariu cu contracandidatul său, din partea Platformei DA, Andrei Năstase, pe subiectul alegerilor prezidențiale. Este gata să-i dea un Mercedes E Class gratuit, dacă Andrei Năstase va fi votat de peste 10 la sută din alegători în primul tur.

Dialogul a avut loc pe platoul dezbaterilor dintre cei doi, la PRO TV Chișinău, în pauză, conduse de prezentatoarea Lorena Bogza.

„Dacă Andrei Năstase ia mai mult de 10% la alegeri în primul tur, atunci eu îi fac cadou un Mercedes E Class, din ăsta nou. Dacă ia în jur de 5 la sută, ce-mi întoarceți, Andrei Năstase?!”, a întrebat Renato Usatîi.

În replică, candidatul Platformei DA a îndemnat în live-ul de pe Instagram: „Votați Andrei Năstase! Și veți avea și Mercedes ca al lui Renato Usatîi și o viață mai bună”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ренато Усатый (@usatii.renato) onOct 20, 2020 at 12:00pm PDT

Despre Mercedes s-a discutat și în direct. Renato Usatîi a întrebat despre care sunt estimările lui Andrei Năstase despre rezultatele, în urma primului tur. Cel din urmă a declarat următoarele: „Mă interesează mai puțin acum sondajele, cum mă interesează dacă jderul hibernează sau nu. Eu merg la oameni. Dacă m-aș uita după sondaje, n-aș mai fi ajuns primar la Chișinău. Așa că să mergem la oamenii. Îndemn oamenii să aibă încredere în mine, în proiectul meu pentru țară. Pentru că nu știu cum, dar din păcate în această dezbaterea am vorbit despre orice, despre toate poveștile lui Renato Usatîi, destul de periculoase pentru viitorul Republicii Moldova...”

„... Care-i problema să facem pariuri? (cu Dodon ați făcut pariuri?)”, a mai întrebat Usatîi.

„Poftim?!”, a conchis Năstase.

Dezbaterile dintre contracandidații de mai sus pot fi urmărite aici. Alegerile prezidențiale propriu-zise se vor desfășura pe data de 1 noiembrie curent. În total, opt candidați se luptă pentru fotoliul de președinte: Igor Dodon (candidat independent); Maia Sandu (candidata PAS); Dorin Chirtoacă (UNIREA); Octavian Țîcu (PUN); Tudor Deliu (PLDM) și Violeta Ivanov (Partidul ȘOR).

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2947 0.4841%
USD USD 17.4849 0.1879%
RUB RUB 0.2335 -1.2267%
RON RON 4.3687 0.4853%
UAH UAH 0.6207 0.6486%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile