Logo Realitatea.md

(VIDEO) Usatîi testează altă marcă, după Rolls Royce. BMW-ul blindat filmat la vamă a fost adus pentru el

12 Mai 2020, 20:48 // Auto

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a recunoscut, într-un live pe Facebook, că testează BMW-ul blindat filmat la vamă, doar că nu l-a costat 300 de mii de euro așa cum s-a scris în surse suspecte de informare către care s-a scurs însuși video-ul și mașina nu este una nouă. Primarul de Bălți a luat-o în chirie, deocamdată pentru trei luni.

Click pe imagine pentru a vedea video-ul cu BMW-ul la vamă.

Embed:

Potrivit primarului, în contract scrie că este proprietar. Nu a vrut să dea mai multe detalii. Spre exemplu, suma pe care a scos-o din buzunar pentru a testa mașina luxoasă sau de unde anume a comandat-o.

Cert este faptul că Renato Usatîi are un cumnat pe nume Michael Schmidt, unul dintre miliardarii români. Cel din urmă a pus bazele Grupului Automobile Bavaria, care include cea mai mare reţea de dealeri din Europa Centrală și de Est pentru marca auto premium BMW. El este căsătorit cu sora primarului de Bălți - Veronica Schmidt.

Forbes scrie că Michael Schmidt a dezvoltat și extins an de an business-ul și vânzările auto. La sfârșitul anului 2019, s-a clasat pe locul 15 în topul miliardarilor care numără 500.

Astăzi, Michael Schmidt deține, pe lângă Grupul Automobile Bavaria, și MHS Truck & Bus, precum și Autohaus Michael Schmidt în Germania. Începând cu anul 2001, Michael Schmidt a introdus pe piața din România camioanele și autocarele marca MAN și a dezvoltat Grupul MHS Truck & Bus. În anul 2006, achiziționează dealerii BMW din München, care au devenit Grupul Autohaus Michael Schmidt. La scurt timp, portofoliul grupului este îmbogăţit cu marca de lux Rolls-Royce.

Tot sursa citată a scris că Veronica Schmidt face parte din grupul de doamne pe care Forbes Life: „Când nu este acasă, visează și desenează cele mai frumoase interioare, dar și cele mai bune strategii de marketing și evenimente high-end pentru zona auto de superlux. E nelipsită, fizic sau spiritual, din activitățile micuților de care are grijă, împreună cu soțul ei, prin Fundația Michael Schmidt”.

Amintim că, anterior, Renato Usatîi și-a vândut Rolls Royce-ul pentru a susține lucrătorii medicali din orașul al cărui primar este. Acesta spunea că și-a găsit cumpărători care o vor cu o sumă între 320 de mii și 340 de mii de euro.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile