Logo Realitatea.md

(VIDEO) Zinaida Greceanîi explică de ce PSRM nu a dat curs invitației ACUM de a merge astăzi la Parlament

02 Aprilie 2019, 13:34 // Alegeri

Președinta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, dar și președinta fracțiunii socialiștilor din Parlament afirmă că ei nu au primit o invitație oficială din partea Blocului politic ACUM pentru a participa la întrevederea de astăzi. Greceanîi spune că au fost chemați deputații, dar nu fracțiunea PSRM.

"Nu ne-a invitat nimeni. Invitația a fost pentru deputați, nu pentru fracțiunea PSRM. Noi suntem o fracțiune integră. Eu nu am văzut o invitație pentru PSRM. Dacă Blocul politic ACUM ar fi vrut să discute, trebuia să vină astăzi la Reședința de Stat", a declarat lidera PSRM.

Totodată, Greceanîi spune că ușile PSRM nu sunt închise nici acum pentru cei din PAS și PPDA. "Invitația a fost pentru bloc, nu doar pentru deputați. Noi suntem o fracțiune integră și cum s-a discutat la fracțiune, așa s-a procedat", a precizat Greceanîi. 

Realitatea.md amintește că Blocul politic ACUM a refuzat să dea curs unei noi invitații la Reședința de Stat pentru a discuta doar între liderii partidelor PSRM, PDM și ACUM. Astfel, ieri, 1 aprilie, PAS și PPDA au chemat deputații la o întrevdere în incita Parlamentului care a fost programată pentru astăzi, 2 aprilie, la ora 10. Invitația Blocului politic ACUM a fost trecută cu vederea de către PSRM și PDM.

Vezi și: 

(VIDEO) Blocul ACUM rămâne cu ochii în soare or cum deputații din PAS și PPDA au făcut ședință între ei

(VIDEO) Blocul ACUM nu va merge mâine la Președinție pentru a se întâlni cu PSRM și PDM

Citeste tot despre: ACUM, PSRM, PSRM și ACUM
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.2253%
USD USD 17.8856 0.5103%
RUB RUB 0.2723 0.8892%
RON RON 4.1887 0.2441%
UAH UAH 0.7156 1.0164%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile