Logo Realitatea.md

(VIDEO 18+) O adolescentă lovită cu picioarele și tăvălită pe jos: Pupă mâna

08 Februarie 2021, 09:58 // Societate

Un grup de adolescente a umilit și a bătut cu picioarele o fată, în timp ce alți participanți la actele de violență filmau întreg procesul. Imaginile video au fost postate ulterior pe rețelele de socializare.

Embed:

Solicitată de Realitatea.md, ofițerul de presă a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că poliția nu a fost sesizată despre un asemenea incident, însă în urma imaginilor video apărute pe internet s-a autosesizat.

„Poliția nu a fost informată despre așa caz că ar fi avut loc în sectorul Ciocana, dar în urma imaginilor video ne-am autosesizat. Polițiștii urmează să întreprindă toate măsurile pentru a identifica persoanele din imagine și unde s-a întâmplat cazul dat. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, a declarat Natalia Stati.

Precizăm că, din imaginile video, se vede cum tânăra este umilită și pusă să le sărute mâinile mai multor adolescente. Este lovită peste față și cu picioarele în cap. Fetele bătăușe folosesc un limbaj vulgar.

Victima în nenumărate rânduri solicită să înceteze să o lovească, însă acestea nu renunță.

Din comentariile de pe rețelele de socializare, o internaută, care ar cunoaște despre incidentul dat, afirmă că tânăra bătută ar fi internată în spital și ar urma să se adreseze la poliție. De asemenea, părinții fetelor bătăușe i-ar fi amenințat rudele victimei.

Sursa: Telegram


VEZI ȘI:

Poliția, pe urmele bătăușelor de la Ciocana. Cine sunt acestea și unde învață (VIDEO)

Minora agresată s-a adresat la poliție. Bătăușele vor fi cercetate penal

ȘTIRI, VIDEO, NO COMMENT pe Telegram Realitatea/RLIVE TV.

Citeste tot despre: adolescente, bătută, fete, umilită
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.1835%
USD USD 17.4546 -0.4227%
RUB RUB 0.2368 0.0422%
RON RON 4.3784 0.2129%
UAH UAH 0.6257 -0.3186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile