Logo Realitatea.md

#viorelstyle, un nou challenge pe rețelele de socializare pentru susținerea regizorului Viorel Mardare, care luptă pentru a învinge cancerul

09 Octombrie 2018, 11:42 // Life

Fă o poză în stilul lui Viorel Mardare, în poziție dreaptă și fără vreo emoție pe față, și posteaz-o pe rețelele de socializare cu hashtag-ul #viorelstyle, este condiția unui nou challenge inițiat pentru susținerea regizorului în lupta pe care o duce cu cancerul. 

Colaj: Realitatea.md; Sursa foto: Facebook.com
Primele imagini cu haștag-ul #viorelstyle au fost postate pe Facebook. Cei care au acceptat provocarea îi adresează lui Viorel Mardare mesaje de încurajare, îi îndeamnă pe cei care vor să-l susțină, să doneze cât pot pentru procedurile medicale cărora Viorel urmează a fi supus, și îi provoacă pe alți prieteni să continue chellenge-ul. 

De asemenea, mâine, 10 octombrie, la Tekwill va avea loc un eveniment caritabil pentru susținerea lui Viorel Mardare, „Onomastica lui Viorel”. Evenimentul va începe la ora 19:00 în sala Imaginarium de la Tekwill (str. Studenților 9/11, UTM).

Vizitatorii vor putea să liciteze textele lui Viorel, scrise de-a lungul anilor, cu semnătura lui; să liciteze cinci vinuri rare și alese din colecțiile unor producători autohtoni sau colecții personale ale unor amatori de vin, să cumpere hanorace cu expresiile lui Viorel inscripționate pe ele ș.a. Detalii despre „Onomastica lui Viorel” puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Amintim că, regizorul Viorel Mardare, în vârstă de 37 de ani, a fost diagnosticat cu cancer, acum câteva luni. Acesta urmează un tratament la o clinică din Viena, Austria. În urma primei etape de tratament, rezultatele nu au fost cele aşteptate, iar medicii au fost nevoiţi să modifice tratamentul așa că el urmează să fie supus unor noi proceduri medicale costisitoare.
 
Apropiații lui Viorel Mardare au inițiat o nouă campanie de colectare de fonduri, astfel, cei care vor să doneze pentru a-l ajuta în lupta cu cancerul, pot face o donație pe platforma Gofundme.com.
 
Vezi și:
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3910 -0.4341%
USD USD 18.1998 0.0951%
RUB RUB 0.2832 0.2123%
RON RON 4.3158 -0.4888%
UAH UAH 0.6898 0.3054%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile