Logo Realitatea.md

5 ANI de Realitatea.md! Top-ul celor mai accesate știri de la lansare până în prezent

10 Martie 2019, 08:05 // Life

10 martie 2014 rămâne cea mai bună zi de a lansa pe piață un produs nou și unic ca Grupul de presă online „Realitatea”! Au trecut cinci ani de atunci și redacția este una productivă în continuare. Unii au plecat (și ne duc dorul), alții au plecat și au revenit (pentru că nu pot exista fără REALITATEA).

În spatele știrilor pe care le accesați și le citiți pe site, se află oameni frumoși, încă somnoroși după alegerile parlamentare din acest an, dar plini de viață și dornici să scrie despre cele mai importante teme.

10. MAI, răspuns pentru Irina Vlah: ”Cetățeanul din Găgăuzia ar trebui să studieze minuțios RCR și limba de stat” - Acest subiect a stârnit diverse reacții până la o declarație oficială a Ministerului Afacerilor Interne, dar și după. Realitatea.md a contactat purtătorul de cuvânt pentru a afla dacă polițistul a acționat în conformitate cu legislația în vigoare și cum va fi rezolvat, într-un final, conflictul.

9. Lista PISCINELOR din Chișinău și din suburbie, unde te poți odihni în această vară! Care sunt prețurile - FOTO - Știre realizată la începutul lunii iunie pentru cei care nu și-au făcut planuri pentru vacanță în afară țării, dar vor undeva totuși să se odihnească.

8. EROII-SALVATORI ai incendiului de la Ciocana, într-un REPORTAJ FOTO! Au trecut mai mult de 8 ore de luptă cu flăcările - Un incendiu puternic a izbucnit în sectorul Ciocana, iar la fața locului s-au deplasat 11 autospeciale, care au luptat cu flăcările care s-au extins pe mai mult de 1000 de metri pătrați. În urma acestuia, un pompier și-a pierdut viața, iar alți opt au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, trei persone civile au fost salvate din flăcări, una fiind în stare gravă în Secția de reanimare.

7. Tragedia care a cutremurat o țară întreagă! FOTO de la locul unde a fost găsită Gabriela Patrașcu - Cazul Gabrielei Patrașcu, tânăra de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie ”Nicolae Testemiţanu”, a cutremurat o întreagă țară. Inspectoratul General al Poliției a anunțat fata a fost găsită strangulată în pădurea de lângă localul ”Doi Haiduci” din raionul Orhei. Versiunea poliției este că s-ar fi sinucis.

6. Internauții sunt în alertă! VEZI mesajul de avertisment despre o schemă prin care tinerii din Moldova ar fi furați - O postare pe Facebook a unei tinere din Chișinău a fost distribuită de mii de utilizatori, în care aceasta a venit cu un avertisment în contextul dispariției fetelor din R. Moldova.

5. GROAZNIC! Gabriela Patrașcu, studenta dispărută de la Medicină, găsită STRANGULATĂ – Știre despre Gabriela Patrașcu, studenta de la Universitatea de Medicină, care a fost găsită moartă. Aceasta a fost găsită strangulată la 100 de metri de la localul ”Doi Haiduci”.

4. Generația de azi nu va înțelege asta! 13 FOTOGRAFII care descriu copilăria noastră – Știre despre câteva lucruri care puțin probabil le va înțelege actuala generație, dar care provoacă zâmbete și o senzație plăcută de nostalgie.

3. Ai mâncat vreodată în acest local din capitală? O să rămâi ŞOCAT de ceea ce o să vezi (FOTO/VIDEO) - În timp ce polițiștii de frontieră efectuau percheziţii privind activitatea unor cetățeni străini, care anterior au sfidat legislația frontalieră, au scos la iveală și iregularități de-a dreptul şocante. Astfel, în timpul descinderilor la două localuri de alimentație publică din capitală, unde lucrau cetățeni străini, polițiștii de frontieră au descoperit că aceștia activau ilegal și prestau servicii în condiții insalubre.

2. 100% din procesele-verbale procesate! Care sunt REZULTATELE ALEGERILOR-  Realitatea.md a prezentat în regim real rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, atunci când procesele verbale procesate au arătat că PSRM a obținut 20,51%; PLDM – 20,16%; PCRM – 17,48%; PDM – 15,80%; PL – 9,67%; PCR – 4,92%; BEUV – 3,45%.

1. (VIDEO) O să rămâi șocat! Imaginile pe care Rusia NU le va arăta niciodată la televizor - Nu totul este chiar atât de roz în Rusia, așa cum prezintă posturile de televiziune rusești. În ciuda laudelor presei precum că "Putin a ridicat Rusia", viața reală în regiunile îndepărtate ale Rusiei șochează prin ruinele în care locuiesc oameni.

Felicitări nouă - the best Rteam!

Realitatea.md, principalul site de știri al grupului, se află printre cele mai credibile și vizitate portaluri de știri din Republica Moldova. În prezent, grupul de presă include site-urile: realitatea.mdrlive.mdbani.mdstireata.mdtopmedia.md.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4776 -0.4009%
USD USD 17.2651 -0.2865%
RUB RUB 0.2426 0.7475%
RON RON 4.0238 -0.4724%
UAH UAH 0.6398 -0.0469%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile