Logo Realitatea.md

60plus: Cum este să faci vlogging despre frumusețe la aproape 60 de ani? Istoria Veronicăi Sandul

12 Februarie 2018, 12:25 // Life

Te-ai întrebat vreodată cum este să faci blogging și vlogging la 59 de ani? Veronica Sandul este exemplul viu că acest lucru este posibil, mai ales dacă îți place. Veronica Sandul este medic cosmetolog de profesie. Având multe cunoștințe practice și teoretice, ea a hotărât să își facă un cont de YouTube și un blog. Acolo, Veronica oferă femeilor sfaturi despre frumusețe, sănătate, îngrijirea copiilor sau sport.

Foto: captura video

O idee născută peste ocean 

Ideea de a face un blog de frumusețe i-a venit încă în 2010, când a mers pentru prima dată la fiica sa în Canada. A motivat-o modul de viață pe care îl duceau doamnele în vârstă de acolo.

„Am văzut cum doamnele de vârsta elegantă sunt active, pun accent pe frumuseţea lor interioară și exterioară. Tot în acea perioadă, ginerele meu și-a făcut un blog, iar eu am văzut întregul proces. Atunci, mi-am zis că voi face și eu unul cândva”, povestește Veronica pentru 60plus.md. 

Șase ani mai târziu, în 2016, Veronica şi-a lansat blogul și canalul de YouTube pe care l-a numit „Frumusețea vârstei elegante”. Spune că este motivată de ideea de a dărui oamenilor din cunoștințele pe care le-a obţinut de-a lungul anilor.

„Există un pahar imaginar, care se umple odată cu vârsta, iar eu simt necesitatea să-l dăruiesc. Primesc plăcere de la faptul că îi fac pe alții fericiți cu informația pe care le-o ofer, prin secrete de frumusețe, susținere și motivație. Vreau să fac femeile de la noi să înțeleagă că orice vârstă este frumoasă și că trebuie să se iubească așa cum sunt”, spune Veronica.

Poţi învăţa YouTube-ul făcând notiţe în carnet

De aproape doi ani, Veronica publică pe YouTube câte trei video-uri pe săptămână, iar pe blog câte un articol pe lună. Recunoaște că în primul an a învățat mai mult cum funcționează aceste platforme. Acum face totul singură: filmează, editează, încarcă video-uri și articole.

„Pe internet sunt foarte multe instrucțiuni despre cum să îți faci un canal. Am învățat de la Academia YouTube, de la alți vloggeri, dar şi din tutoriale video. Am chiar și câteva carnete în care îmi notam, iar apoi aplicam în practică. Conștientizez că mai am încă de învățat. Îmi doresc mult să-mi cumpăr o cameră performantă”, spune Veronica.

La început obișnuia să transforme întreaga casă într-un decor. Odată cu experiența a învățat ce și cum are de făcut. Acum o susţine şi soţul, care era iniţial sceptic. 

Potrivit statisticilor, 70% dintre persoanele care o urmăresc sunt din România și doar 6-7% din Moldova. Cei mai interesați de sfaturile ei de frumusețe sunt persoanele de peste 30 de ani. Îi face plăcere când primește comentarii, dovadă că munca nu-i este în zadar.

CITEȘTE CONTINUAREA PE 60PLUS.MD.

Citeste tot despre: 60plus, Veronica Sandul, vlogging
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1545 -0.3264%
USD USD 17.9087 0.1650%
RUB RUB 0.2800 0.0000%
RON RON 4.2325 -0.3109%
UAH UAH 0.6671 -0.4477%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile