Logo Realitatea.md

A coborât din mașina de serviciu și a început să alerge! Gestul unui ofițer de patrulare, în prag de ultramaratonul Rubicon (FOTO)

09 Ianuarie 2019, 21:25 // Life

A mai rămas o lună până la ultramaratonul Rubicon care se va desfășura în țară! Între timp, organizatorii au anunțat că participanții se antrenează constant și că unul dintre antrenamente a fost mult mai special.

Aceasta după ce, în ziua de 24 decembrie 2018, ofițerul de patrulare Ion Moisei, membru al echipajului INP care asigura securitatea traseului, a coborât din mașina de serviciu și a început să alerge împreună cu ceilalți.

Foto: Rubicon

Istoria a fost făcută publică pe pagina de Facebook a MAI, iar Realitatea.md a decis să afle ce l-a motivat pe polițist să săvârșească un astfel de gest.

De multe ori gesturile mici spun mai mult decât cuvintele, despre oamenii cu spirit puternic. La data de 1 februarie...

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova pe Miercuri, 9 ianuarie 2019

Primii 2 kilometri, Ion s-a deplasat cu mașina de serviciu, însă, din dorința de a încuraja participanții să nu se oprească și să finiseze cu succes distanța pe care și-au propus-o, a coborât și a început să alerge cu ei.

Colegii săi ne-au spus că gestul a fost apreciat și că participanții, într-adevăr, s-au înviorat pentru următorii kilometri. Mai mult, Ion mereu s-a deosebit în colectiv prin umor și atitudine pozitivă.

De altfel, nu este un novice... pentru că, pe lângă efortul fizic pe care-l face pentru a fi în formă la locul de muncă, polițistul participă la evenimente sportive. Ultimul a fost maratonul organizat de MAI - „Nu Traficului de Ființe Umane”.

Ion este pasionat încă din copilărie de fotbal și joacă și acum, atunci când are timp. El are 29 de ani, este căsătorit și are un copil. 

A mers pe urmele tatălui său care la fel a fost polițist și activează în cadrul INP din anul 2013. În prezent, deține funcția de ofițer de patrulare în compania de escortă și misiuni speciale din cadrul inspectoratului.

De menționat că MAI rămâne un promotor al sportului și al modului sănătos de viață. Ultramaratonul Rubicon se află la cea de-a treia ediție și în acest an va avea loc pe 1 februarie!

VEZI cum a fost la ultramaratonul Rubicon din 2018:

(FOTO) Ultramaraton cu peripeții! Participanții Rubicon au împins mașina polițiștilor, blocată în zăpadă. Urmărește traseul LIVE

Citeste tot despre: INP, Ion Moisei, MAI, Rubicon
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5934 -0.7773%
USD USD 17.5245 -0.2635%
RUB RUB 0.2773 -0.6093%
RON RON 4.1507 -0.5487%
UAH UAH 0.6835 0.6183%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile