Logo Realitatea.md

A îmbrăcat uniforma de ofițer și și-a invitat soția la primul dans! Cuplul care și-a creat o poveste la nuntă (FOTO, VIDEO)

13 Noiembrie 2018, 15:17 // Life
// Autor:  
Elena Putregai

El a îmbrăcat uniforma de ofițer, iar ea rochia de prințesă și au valsat pe notele piesei „Once Upon a December” - exact ca în celebrul film de animație „Anastasia” marca Walt Disney. 

A fost primul lor dans în calitate de soț și soție. Este vorba despre povestea de dragoste a Cristinei și a lui Dumitru Moscaliciuc, ofițer de sector la Vadul lui Vodă în vârstă de 25 de ani, care a ajuns în presă.

Embed:

„Uniforma pentru mine este ceva sfânt, pentru că eu mereu am visat să o port. De aceea, am ales să o port și la nuntă. Soția a dorit ca primul dans să fie ca din poveste - cu prinț și cu prințesă, iar uniforma a fost din context”, a povestit tânărul.

Cristina este ingineră în construcții, iar Dumitru activează în poliție de mai mulți ani. Acum 4 ani, el a absolvit Academia „Ștefan cel Mare” și, în prezent, deține gradul de inspector superior. 

Conducerea MAI se arată mândră. Însuși ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a fost cel care și-a îndemnat angajații să poarte uniforma la nuntă.

„Să îmbraci uniforma de ofițer la propria nuntă - e o declarație de dragoste profesiei. Felicitări colegului nostru, Dumitru Moscaliciuc!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a Ministerului.

Sursa foto, video: arhiva personală

Până acum, cel puțin șapte angajați ai MAI au urmat gestul. Printre cele mai mediatizate, a fost cununia polițiștilor de frontieră Vitalie Rotaru și Maria Merlan, la care a fost prezent Alexandru Jizdan și Fredolin Lecari, șeful Poliției de Frontieră.

Citeste tot despre: angajat MAI, nuntă, uniformă
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1195 -0.1737%
USD USD 17.8848 -0.1335%
RUB RUB 0.2803 0.1071%
RON RON 4.2286 -0.0921%
UAH UAH 0.6701 0.4497%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile