Logo Realitatea.md

A mers în ospeție la un cunoscut, au băut, iar în urma unui conflict, gazda i-a înfipt cuțitul în spate. Ce a urmat

19 Ianuarie 2021, 12:57 // Societate

Un bărbat de 59 de ani a fost reținut pentru „vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății” după ce i-a aplicat prietenului de pahar o lovitură de cuțit în spate. Rănit și însângerat, amicul acestuia a mers acasă, iar stăpâna apartamentului în care acesta închiria o odaie a alertat poliția și ambulanța abia a doua zi, bărbatul de 42 de ani, originar din Criuleni, fiind preluat imediat pentru îngrijiri medicale.

foto: politiacapitalei.md

Potrivit Poliției Capitalei, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani a fost alertat pe cazul dat în dimineața zilei de 14 ianuarie. Conform primelor informații, pe strada Doina și Ion Aldea-Teodorovici a fost depistat un bărbat cu o plagă înțepată în regiunea spatelui. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical.

În cadrul investigațiilor la fața locului polițiștii au stabilit că victima în vârstă de 42 de ani este originar din raionul Criuleni, iar la adresa dată închiriază o odaie. Totodată, forțele de ordine au stabilit că pe 13 ianuarie victima a fost în vizită la un cunoscut, unde au consumat băuturi alcoolice.

Urmare a consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict, ulterior suspectul i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în spate, cauzându-i leziuni corporale, iar după conflict victima s-a deplasat la domiciliu. Din cele comunicate de proprietara locuinței pe care acesta o închiriază, în dimineața de 14 ianuarie, ea a observat că acesta este tăiat și se simte rău și a solicitat imediat intervenția poliției și ambulanței.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală întreprinse de ofițerii de investigație, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 59 de ani. În cadrul acțiunilor procesual-penale bărbatul și-a recunoscut vina.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății. Conform legislației în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3035 -0.0150%
USD USD 17.5287 -0.1464%
RUB RUB 0.2367 -0.2108%
RON RON 4.3691 -0.0252%
UAH UAH 0.6277 -0.4125%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile