Logo Realitatea.md

A pus punct activității în Primăria Capitalei! Veronica Herța: OFICIAL nu mai sunt șefa Direcției Generale Finanțe

21 August 2017, 21:28 // Societate

Oficial de astăzi, Veronica Herța, care în prezent deține funcția de director general al SA „Apă Canal”, a pus punct activității în cadrul Direcției Generale Finanţe din cadrul Primăriei municipiului Chișinău. Ea a menționat într-o postare pe pagina sa de Facebook că deja are ”toate actele în regulă”. 

„Punct și de la capăt! Oficial de astăzi, cu toate actele în regulă a fost pus punct la activitatea mea în cadrul Direcției Generale Finanţe. Mulțumesc echipei de la Direcţia Generală Finanţe, oamenii cu care am lucrat cot la cot aproape 7 ani, oameni de la care am învățat multe lucruri şi alături de care am crescut pe plan profesional, oameni cu care am putut demonstra că Direcția Generală Finanţe este un etalon în ceea ce înseamnă activitatea în administrația publică locală” a scris Herța.

Ea a ținut să le mulțimească colegilor din alte instituții de stat cu care a colaborat, dar și edilului Capitalei Dorin Chirtoacă.

„Mulțumesc colegilor de la Ministerul Finanțelor, Inspectoratul Fiscal, Inspecția Financiară, Curtea de Conturi, CALM pentru conlucrare, dezbateri poate pe alocuri mai puțin plăcute dar toate făcute în scopul îmbunătățirii activității, cadrului legal etc. Mulțumesc consilierilor municipali care au venit cu idei şi propuneri constructive şi nu doar declarații populiste atunci când veneam în față lor cu proiectul de buget sau cu raportul privind executare acestuia. Nu în ultimul rând, mulțumiri celui care primul a avut încredere în mine şi în faptul că o să reușim împreună cu colegii de la direcție să gestionam bine un domeniu atât de important, mulțumesc primarului general Dorin Chirtoacă”, a accentuat Herța.

Potrivit ei, în perioada care urmează până în anul 2021 urmează sa-și exercit atribuțiile, pe care le are deja de 11 luni - director general SA „Apă Canal”.

„Un domeniu responsabil, interesant dar şi cu multe probleme. Un lucru mă bucură, ca în cadrul întreprinderii sunt şi oameni care vor să schimbe lucrurile spre bine, oameni care nu vor să le fie rușine să spună că lucrează la Apă Canal, oameni care vor să aducă un serviciu mai calitativ către consumatori. Doar împreună cu astfel de oameni poți să reușești”, a conchis Herța.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -0.2521%
USD USD 17.0377 0.0299%
RUB RUB 0.2144 -1.4253%
RON RON 4.0899 -0.2439%
UAH UAH 0.5990 -0.1999%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile