Logo Realitatea.md

Acțiuni de amploare în toată țara! Polițiștii antidrog efectuează zeci de percheziții. Sunt rețineri (VIDEO)

17 Octombrie 2017, 09:01 // Societate

UPDATE: Până în prezent, au fost reținute opt persoane, cu rol de organizatori și intermediari la comercializarea drogurilor. În raionul Cahul a fost reținut un bărbat de 46 de ani, anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, recunoscut în lumea criminală cu autoritate, precum și trei complici, locuitori a mun. Chișinău, la care au fost depistate peste 1 kg de marijuană, dispozitive destinate consumului de droguri, arme și muniții, precum și utilaj destinat creșterii plantelor de cânepa și împachetării drogurilor prin vacuumare. Mai multe detalii despre caz, găsiți AICI. 

UPDATE: Autoritatea criminală cunoscută sub numele de “Faraon” din orașul Cahul ar fi fost reținută de către oamenii legii, scrie publika.md. Mai mult, ar fi fost reținut și un student de la academia MAI, inclusiv trei persoane originare din Căuseni, care împreuna formează un grup specializat în trafic și realizarea hașișului precum și altor stupefiante.

Embed:

Dimineața zilei de astăzi a început în forță pentru angajații Direcției Antidrog și a ofițerilor de investigație din inspectoratele raionale de poliție din țară. Aceștia au descins cu zeci de percheziții în raioanele Fălești, Anenii Noi Briceni, Ungheni, Ialoveni, Glodeni, inclusiv Chișinău. În total, este vorba de circa 90 de percheziții. 

Potrivit informațiilor preliminare, opt persoane ar fi fost deja reținute în urma acțiunilor de amploare, fiind depistate droguri, dispozitive pentru consumul acestora, arme, muniții ș.a. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -0.2521%
USD USD 17.0377 0.0299%
RUB RUB 0.2144 -1.4253%
RON RON 4.0899 -0.2439%
UAH UAH 0.5990 -0.1999%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile