Logo Realitatea.md

Actorul american Morgan Freeman se adresează lui Donald Trump cu rugămintea de a apăra SUA de Rusia și de Vladimir Putin (VIDEO)

21 Septembrie 2017, 12:14 // În lume

Renumitul actor american Morgan Freeman se adresează președintelui SUA, Donald Trump, cu rugămintea de a apăra statele Unite de Federația Rusă și nemijlocit de Vladimir Putin, președintele rus.

Foto: pmcdeadline2.files.wordpress.com

Într-un filmuleț postat din numele Committee to Investigate Russia, acesta îl acuză pe Vladimir Putin de implicarea în alegerile prezidențiale din SUA de anul trecut și susține că imixtiunea ar fi un fel de răzbunare a președintelui rus pentru destrămarea URSS.

„Am fost atacați și suntem acum într-un război. Imaginați-vă un asemenea scenariu: Un fost agent al KGB, înfuriat de faptul că URSS s-a destrămat, pune la cale o răzbunare. Profitând de haosul de după destrămarea imperiului sovietic, el avansează în carieră și devine președinte al țării. Instalează în stat un regim autoritar, iar apoi, își focusează atenția asupra dușmanului său de moarte - SUA. Și, ca un adevărat agent al KGB, el utilizează armele cibernetice pentru a ataca democrația în întreaga lume. Utilizând mass-media, el face propagandă și distribuie informație falsă, care trezește neîncrederea oamenilor din comunitățile democratice în instituțiile lor mediatice, în procesele politice și chiar în vecinii lor. Și, în acest mod, el câștigă”, spune Freeman în discursul său, menționând că acest fost agent al KGB este Putin și că acesta nu e un scenariu de film, dar e realitatea. 

Video: Youtube/CIR Admin

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4127 -0.5302%
USD USD 18.1955 0.0682%
RUB RUB 0.2829 0.4973%
RON RON 4.3173 -0.6764%
UAH UAH 0.6882 0.1601%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile