Logo Realitatea.md

Acum nu sau nu „ACUM”?! Maia Sandu spune că PAS nu e pregătit pentru o fuziune cu Platforma DA

12 Decembrie 2019, 10:53 // Politica

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) nu este pregătit să fuzioneze cu Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), ci își consolidează echipa atât la nivel central, cât și local. Cel puțin asta afirmă liderul formațiunii, fosta prim-ministră Maia Sandu, potrivit căreia în curând vor fi anunțate modificări în echipa managerială a PAS și că vor apărea „fețe noi” în cadrul partidului.

„Veți vedea fețe noi foarte curînd în PAS. Cu asta ne ocupăm acum – consolidăm echipa la nivel central și în curînd o să anunțăm persoane noi. Cu asta ne ocupăm acum – lucrăm cu primarii ca să-i ajutăm să construim organizații puternice peste tot acolo unde se poate și să ne pregătim de luptă. Eu vreau ca oamenii să înțeleagă că eu sunt optimistă, că echipa pe care o conduc este optimistă și să aibă încredere că o să îmbunătățim lucrurile”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la postul Jurnal TV, transmite IPN.

Răspunzând sugestiilor lansate de fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu, politiciana a menționat că PAS nu este pregătit acum pentru o fuziune cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, condus de Andrei Năstase. „Este un proces foarte complicat și puteți să analizați Partidul Național Liberal care a trecut prin fuziune. Trebuie să ai suficient timp pentru că urmările, diferențele se repară într-un timp îndelungat”, a declarat președinta PAS.

Totodată, Maia Sandu spune că este îndemnată de organizația teritorială din Hâncești să candideze la alegerile parlamentare care vor avea loc în această circumscripție. „Colegii de la Hâncești mi-au spus că ar fi foarte bucuroși, dacă aș candida pe această circumscripție. Trebuie să luăm o decizie la nivel central”, a notat politiciana.

 CITEȘTE ȘI:

Maia Sandu ar putea câștiga mandatul de deputat în circumscripția din Hâncești. Ce șanse are pentru prezidențiale?!

Citeste tot despre: fuzionare, Maia Sandu, PAS, PPDA
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6416 0.1040%
USD USD 16.6602 0.1798%
RUB RUB 0.2185 -1.3544%
RON RON 4.0421 0.1189%
UAH UAH 0.5908 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile