Logo Realitatea.md

Află cine sunt candidații la alegerile parlamentare pe circumscripția uninominală nr. 7 Soroca

10 Februarie 2019, 08:30 // Stiri

În circumscripția uninominală nr. 7, municipiul Soroca, s-au înregistrat șapte candidați în cursa electorală pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Este vorba despre Victor Său, Alla Pilipețcaia, Elena Bodnarenco, Alexandru Cimbriciuc, Maxim Melnic, Larisa Ungurean și Anastasia Televca.

Colaj: realitatea.md

În circumscripția uninominală nr. 7 sunt incluse 23 de localități din raionul Soroca (mun. Soroca, com. Bulboci, com. Căinarii Vechi, com. Cosăuți, s. Dubna, s. Egoreni, s. Hristici, com. Nimereuca, com. Ocolina, com. Parcani, com. Pîrlița, s. Racovăț, s. Redi-Cereșnovăț, com. Regina Maria, com. Rublenița, com. Schineni, com. Stoicani, s. Trifăuți, com. Vasilcău, com. Vărăncău, com. Vădeni, com. Volovița, s. Zastînca).

Primul pe lista de vot este Victor Său, primarul municipiului Soroca și candidat desemnat de Partidul Democrat. De profesie este jurist și tehnolog-constructor. Citește mai multe date biografice și află-i declarația de avere.

Cu numărul doi pe listă se regăsește Alla Pilipețcaia, candidată desemnată de Partidul Socialiștilor. Inginer de profesie, în prezent este directoarea companiei „Debut-Sor” SRL. Citește mai multe date biografice și vezi declarația de avere.

Elena Bodnarenco este candidata cu numărul trei pe listă. Este deputată în Parlament, iar în cursa electorală este desemnată de Partidul Comuniștilor. De profesie este economist, dar și magistru în domeniul administrației publice. Află mai multe date biografice și vezi declarația de avere.

Al patrulea pe listă este Alexandru Cimbriciuc, candidat independent. Jurist de profesie, acesta ocupă funcția de director al companiei „Ciuan Pu” SRL. Citește mai multe date biografice și vezi declarația de avere.

Al cincilea pe lista de vot este Maxim Melnic, candidat desemnat de Partidul „Șor”. În prezent, candidatul ocupă funcția de șef direcție de monitorizare și control la „Regia Apă Canal Soroca” SA. Vezi declarația de avere și află mai multe date biografice.

Larisa Ungurean este candidata cu numărul șase pe listă, desemnată de Blocul ACUM. Aceasta este profesoară de geografie și biologie la Liceul Teoretic „Constantin Stere” din municipiul Soroca. Vezi datele biografice și declarația de avere ale candidatei.

Ultima pe listă este Anastasia Televca, candidată desemnată de Partidul Nostru. De profesie este pedagog, dar în prezent este consilier în Consiliul Orășenesc Soroca. Citește mai multe date biografice și află-i declarația de avere.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 24 februarie 2019. Alegătorii vor primi patru buletine de vot. Un buletin va include candidații propuși pe circumscripțiile uninominale; al doilea buletin va include lista concurenților electorali pe circumpscripția națională, ultimele buletine vor conține întrebările adresate în cadrul referendumului consultativ.

NOTĂ: Realitatea.md va publica câte un articol despre candidații de pe fiecare circumscripție uninominală. Mai multe știri despre electorala 2019 găsiți la rubrica - alegeri - de pe portalul nostru.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4073 0.5961%
USD USD 17.7179 0.1368%
RUB RUB 0.2497 1.2982%
RON RON 4.0066 0.5799%
UAH UAH 0.6577 -0.6945%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile