Logo Realitatea.md

Află cine sunt candidații pe circumscripția uninominală numărul 3 Edineț

08 Februarie 2019, 20:00 // Stiri

La funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile din 24 februarie 2019, în circumscripția uninominală numărul 3 Edineț, sunt înregistrați nouă candidați. Este vorba despre Oleg Sîrbu, Nicolai Melnic, Ghenadie Panciuc, Elena Panuș, Alexandr Zui, Dinu Plîngău, Anatolie Vengher, Alexandru Brenici și Marin Livadaru.

Colaj: realitatea.md

În circumscripția 3 sunt incluse 32 de localități din raionul Edineț (mun. Edineț, or. Cupcini, s. Alexeevca, s. Bădragii Noi, s. Bădragii Vechi, com. Bleșteni, com. Brătușeni, s. Brînzeni, com. Burlănești, com. Cepeleuți, s. Chetroșica Nouă, com. Constantinovca, s. Corpaci, com. Cuconeștii Noi, s. Fetești, s. Goleni, s. Gașpar, s. Gordinești, s. Hancăuți, com. Hincăuți, s. Hlinaia, s. Lopatnic, com. Parcova, com. Rotunda, com. Ruseni, s. Stolniceni, s. Șofrîncani, s. Terebna, s. Tîrnova, s. Trinca, s. Viișoara, com. Zăbriceni).

Primul în lista de vot este Oleg Sîrbu, candidat desemnat de Partidul Democrat. Deputat în Parlament, Oleg Sîrbu este de profesie agronom. Datele biografice le găsiți aici, precum și declarația de avere.

Candidatul cu numărul doi în lista de vot este Nicolai Melnic, desemnat de Partidul Socialiștilor. În prezent este viceprimarul orașului Cupcini, raionul Edineț. De profesie este jurist. Mai multe află din datele sale biografice și din declarația de avere.

Al treilea candidat pe listă este Ghenadie Panciuc, desemnat de Partidul „Șor”. De profesie fiind inginer-mecanic, actualmente deține funcția de director al companiei SRL „Pangar-Nord”. Datele biografice le găsiți aici, iar declarația de avere - aici.

Cu numărul patru pe listă de vot este Elena Panuș, desemnată de Partidul Nostru. De profesie este filolog. În prezent este manager politic și secretara generală a partidului. Mai multe detalii aflați aici. Vedeți și declarația de avere.

Alexandr Zui este al cincilea pe lista de vot, fiind desemnat de Partidul Comuniștilor. Este pilot al aviației civile și cofondator al societății comerciale. Pentru a afla mai multe detalii, citiți datele biografice și declarația de avere.

Candidatul cu numărul șase pe lista de vot este Dinu Plângău, desemnat de Blocul ACUM. Jurist de profesie, candidatul este coordonator de proiecte în cadrul AO „Decid”. Mai multe detalii găsiți aici, iar declarația de avere - aici.

Candidatul independent, Anatolie Vengher, este cu numărul șapte pe lista de vot. Acesta este silvicultor la Întreprinderea pentru silvicultură Edineț. Mai multe găsiți în datele biografice și declarația de avere.

Un alt candidat independent este Alexandru Brenici, cu numărul opt pe listă. De profesie este medic stomatolog. Aflați mai multe citind datele biografice și declarația de avere.

Ultimul în lista de vot este candidatul independent Marin Livadaru. Acesta este administrator-antreprenor în cadrul Feira Grup SRL. Pentru a afla mai multe citiți datele biografice și declarația de avere.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 24 februarie 2019. Alegătorii vor primi patru buletine de vot. Un buletin va include candidații propuși pe circumscripțiile uninominale; al doilea buletin va include lista concurenților electorali pe circumpscripția națională, ultimele buletine vor conține întrebările adresate în cadrul referendumului consultativ.

NOTĂ: Realitatea.md va publica câte un articol despre candidații de pe fiecare circumscripție uninominală. Mai multe știri despre electorala 2019 găsiți la rubrica - alegeri - de pe portalul nostru.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4425 -1.2013%
USD USD 16.5518 -0.3846%
RUB RUB 0.2245 -0.7077%
RON RON 4.0207 -1.1967%
UAH UAH 0.5998 -0.0333%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile