Logo Realitatea.md

Află mai multe despre cei cinci candidați pe circumscripția uninominală nr. 37, Răzeni

15 Februarie 2019, 18:00 // Stiri

Pe circumscripția uninominală nr. 37, cu sediul în comuna Răzeni, raionul Ialoveni, candidează cinci concurenți electorali. Pentru funcția de deputat în Parlament, s-au înregistrat Ion Sula (PDM), Nicolae Pascaru (PSRM), Ștefan Bivol (PCRM), Avelin Tabarcea (ȘOR), Petru Frunze (ACUM).

Colaj: Realitatea.md

Circumscripția uninominală nr. 37 include 15 localități din raionul Ialoveni (s. Bardar, s. Costești, s. Cărbuna, s. Cigîrleni, com. Gangura, s. Hansca, s. Horești, com. Mileștii Mici, s. Molești, s. Pojereni, s. Puhoi, com. Răzeni, com. Țipala, s. Văratic, com. Zîmbreni), 6 localități din raionul Căușeni (or. Căinari, com. Baimaclia, s. Ciuflești, com. Chircăieștii Noi, com. Cîrnățenii Noi, com. Pervomaisc) și o singură localitate din raionul Hîncești - s. Buțeni.

Primul în listă este Ion Sula, directorul general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. Candidatul desemnat de Partidul Democrat este originar din satul Costești. Vezi declarația de avere.

Nicolae Pascaru este al doilea pe listă, fiind desemnat de Partidul Socialiștilor. De profesie este profesor antrenor, iar în prezent este președintele Federației „Voievod” ȘS Criuleni. Iată declarația de avere.

Ștefan Bivol, candidatul cu numărul trei pe listă, este desemnat de Partidul Comuniștilor. De profesie este Inginer și economist, iar acum ocupă funcția de director al SRL „Velros-Trans”. Vezi declarația de avere.

Avelin Tabarcea este al patrulea pe listă. Actorul de la Teatrul Luceafărul este desemnat de partidul „Șor”. Vezi declarația de avere.

Petru Frunze, primarul satului Puhoi, raionul Ialoveni, este ultimul pe listă și este desemnat de Blocul ACUM. Vezi declarația sa de avere.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 24 februarie 2019. Alegătorii vor primi patru buletine de vot. Un buletin va include candidații propuși pe circumscripțiile uninominale; al doilea buletin va include lista concurenților electorali pe circumpscripția națională, ultimele buletine vor conține întrebările adresate în cadrul referendumului consultativ.

NOTĂ: Realitatea.md va publica câte un articol despre candidații de pe fiecare circumscripție uninominală. Mai multe știri despre electorala 2019 găsiți la rubrica - alegeri - de pe portalul nostru.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2607 0.3867%
USD USD 17.8258 0.3033%
RUB RUB 0.2763 -0.8256%
RON RON 4.0097 0.0724%
UAH UAH 0.7287 -0.0823%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 feb, 06:40 //

Cum era poreclit Vlad Plahotniuc în interiorul Partidului Democrat după ce a părăsit țara (VIDEO)

20 feb, 14:56 //

(VIDEO) Cum PD și PSRM au trișat un vot în Parlament și ce spune Zinaida Greceanîi, când crede că nu o aude nimeni! Deputat: Au numărat 20 și 26 au spus!

29 ian, 14:00 //

LIVE! Curtea de Apel Chișinău: Examinarea recursului depus de administrația Penitenciarul nr.13 împotriva eliberării condiționate a ex-premierului Vlad Filat

17 feb, 14:14 //

Foto Simbol SURSE: Autoritățile din România au stabilit cauza decesului bebelușului deputatului Angel Agache

18 feb, 06:30 //

foto: facebook.com/s.sirbu Ruptura în PDM tot mai adâncă! Sîrbu regretă că noua conducere a partidului a mers la întâlnirea cu socialiștii și Dodon de la Parlament

04 feb, 13:33 //

Foto simbol Serviciul Hidrometeorologic și-a revizuit avertizarea de cod portocaliu de ninsori pentru întreg teritoriul țării

11 feb, 13:09 //

Soția liderului separatist Krasnoselski, cu cetățenie română. Cel puțin 4 instituții au fost sesizate!

03 feb, 10:34 //

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

12 feb, 09:27 //

Îndemnul primului premier al RM către Dodon în contextul declarațiilor scandaloase ale lui Ciocoi: Dacă se pricepe în „tușonkă, să nu se bage...”

16 feb, 13:33 //

Foto Simbol Prima declarație a deputatului democrat, pentru presa română, referitor la tragicul incident produs în această dimineață