Logo Realitatea.md

Ai visat suficient, treci la treabă. Va avea loc o nouă ediție de Startup Academy Bootcamp pentru antreprenori!

24 Septembrie 2020, 11:42 // Economie

Trei zile de workshop-uri, 11 mentori internaționali și 10 cele mai bune startup-uri sunt doar câteva dintre surprizele pregătite în cadrul unei noi ediții Startup Academy Bootcamp! Totul va avea loc între 30 septembrie și 2 octombrie. Nu rata oportunitățile, dar, mai întâi, vezi mai jos ce reprezintă evenimentul, dacă ai auzit pentru prima dată de el.

Evenimentul este destinat antreprenorilor aflați la început de cale sau, pur și simplu, tentați de o idee inovativă pe care și-ar dori s-o transforme într-o afacere de succes.

Agenda celor trei zile include mai mult de 24 de ore de ateliere practice online, schimb de idei și experiențe între participanți și mentori.

În același timp, vor avea loc și câteva sesiuni de instruire și analiză a prezentărilor startup-urilor pentru ca investitorii să manifeste interes față de inițiativa propusă. 

Participanții vor avea ocazia să învețe și să interacționeze cu experți internaționali și naționali în domeniu în cadrul unui program de accelerare online concentrat în trei zile. Vor cunoaște de la ei detalii despre strategii de fundraising, analiza pieței TAM SAM, SOM, cum ar trebui să fie structurat un pitch și ce informații prezintă interes pentru investitori.

La ediția din acest an, vor fi selectați 10 antreprenori care dezvoltă startup-uri și inițiative digitale aflate în stadiu incipient, pentru că scopul primordial rămâne a fi cel de a susține dezvoltarea antreprenoriatului în Republica Moldova.

Despre cum te poți înregistra și afla multe alte detalii, fă click pe pagina de Facebook aici.

„Startup Academy Bootcamp” este implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu susținerea financiară a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și a Suediei, fiind parte a Programului Național Startup Moldova dezvoltat în cadrul Proiectului TEKWILL.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0060 0.5640%
USD USD 17.0033 0.1585%
RUB RUB 0.2191 0.5507%
RON RON 4.1026 0.5441%
UAH UAH 0.5994 0.1002%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile