Logo Realitatea.md

(UPDATE) Aici împart biscuiți, acolo înjură! Partidul ȘOR a reacționat la imaginile în care ar apărea reprezentanți de-ai săi

09 Mai 2019, 12:14 // Actualitate

UPDATE: Conducerea Partidului ȘOR a reacționat la imaginile de mai jos:

Partidul Politic ȘOR regretă comportamentul unor tineri, prezentați ca reprezentanți ai formațiunii, după concertul dedicat Zilei de 9 Mai. Conducerea Partidului ȘOR a urmărit imaginile video publicate de un post privat de televiziune în care câțiva tineri manifestă un comportament inadecvat.

Este un incident regretabil, dar în același timp straniu, întrucât reprezentanții organizației de tineret a Partidului Politic ȘOR au fost instruiți în privința conduitei în cazul unor astfel de evenimente naționale.

Partidul Politic ȘOR va examina acest incident, inclusiv în contextul suspiciunilor că unii dintre tinerii respectiv nu sunt, de fapt, reprezentanți ai formațiunii noastre, este comunicatul Partidului.

Știrea inițială: Șoc și groază... Este vorba despre o secvență video realizată la sediul Partidului ȘOR, în care sunt surprinși câțiva tineri - fete și băieți la o vârstă adolescentină - cu baloane pe care era sigla Partidului ȘOR. Ei împărțeau dulciuri unor bătrâni, iar la un moment dat, unul dintre ei s-a arătat vădit deranjat că cineva „i-a băgat mâna” în punga cu biscuiți și a înjurat.

Embed:

Sursa video: protv.md

Totul s-ar fi întâmplat după ce s-a încheiat marșul Partidului ȘOR organizat de Ziua Victoriei. Deocamdată, conducerea formațiunii nu a venit cu vreun comentariu vizavi de imaginile de mai sus.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4404 -0.3802%
USD USD 17.5494 0.3029%
RUB RUB 0.2654 0.7211%
RON RON 4.1118 -0.4720%
UAH UAH 0.6979 0.6054%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile