Logo Realitatea.md

Alexandr Lukașenko a dezvăluit ce cadou îi oferă în fiecare an președintele moldovean Igor Dodon la ziua sa de naștere (VIDEO)

15 August 2020, 14:28 // Politica

Președintele belarus, Alexandr Lukașenko, a dezvăluit în cadrul unui interviu oferit recent jurnalistului ucrainean Dmitri Gordon, ce cadouri primește la ziua de naștere, în speță, ce cadou îi oferă în fiecare an președintele moldovean Igor Dodon.

„În primul rând flori. Toți știu că eu iubesc mult florile și la mine, în această zi, reședința se transformă, cum zic eu, în „cimitir”. O mulțime de flori. Apoi eu le zic la ai mei, haideți să le împărțim la lucrători. De aceea, în mod special flori. Vin. Președinții, spre exemplu, Igor Dodon, el mereu trimite o sticlă de coniac. Una, pentru că el știe că nu consum. Dar oricum, cea mai bună sticlă. Pot să servesc pe cineva”, a spus Lukașenko într-un interviu publicat cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale din belarus, care au avut loc pe 9 august.

În aceeași ordine de idei, Lukașenko a menționat despre doar două în care își poate permite să servească ceva tărie.

„Eu beau exclusiv în două cazuri. Atunci când se adună președinții. Cel mai bun prieten al meu, Nursultan Nazarbaiev, eu îl numesc „provocator”. Se așează și zice: „Ce Sașa, câte puțin?!”. Și eu zic: „Câte puțin”. Al doilea caz e atunci când ești într-o companie de femei. Doar n-o să stai ca un rege, chiar dacă ești președinte. Femeile să bea, iar eu să stau și să mă prefac. Iată în aceste două cazuri: femeile și președinții”, a mai spus președintele belarus.

Este de menționat că, Alexandr Lukașenko își sărbătorește ziua de naștere la data de 30 august. În acest an, acesta va împlini vârsta de 66 de ani.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5261 -0.3852%
USD USD 16.7700 0.6331%
RUB RUB 0.2176 -0.9558%
RON RON 4.0054 -0.6917%
UAH UAH 0.5935 0.4060%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile