Logo Realitatea.md

Alexandru Jizdan, în satul de baștină cu echipa Guvernului: „Mă bucur să revin la Geamăna...” (FOTO)

27 Octombrie 2018, 12:31 // Societate

Alexandru Jizdan, ministrul Afacerilor Interne, a efectuată o vizită în satul de baștină Geamăna, raionul Anenii Noi, nu de unul singur, ci cu întreaga echipă a Guvernului.

Foto: Alexandru Jizdan/ Facebook

„Mă bucur să revin la Geamăna ori de câte ori am posibilitatea, dar și să mă implic în unele procese de schimbare și modernizare a satului, pentru că acolo am crescut și eu. Vizita echipei Guvernului a fost un prilej frumos de a mă întâlni cu oamenii din sat, angajați ai Primăriei, educatori, profesori și elevi.

Am discutat despre planurile de viitor, proiecte și inițiative în derulare, dar și despre problemele pe care trebuie să le rezolvăm împreună. Elevii de la Gimnaziu au organizat iarmarocul de toamnă, iar eu m-am convins că totuși pentru mine cea mai frumoasă toamnă este la Geamăna”, a scris Alexandru Jizdan pe pagina sa oficială de Facebook.

Amintim că miniștrii, în frunte cu premierul Pavel Filip, au mers în inspecție în raionul Anenii Noi. În cadrul vitezei, au fost stabilită problemele ce urmează să fie rezolvate, precum uzarea sistemelor de apă și canalizare, lipsa mijloacelor financiare pentru renovarea grădinițelor și centrelor de sănătate, cota TVA înaltă la produsele de origine animalieră.

CITEȘTE ȘI:

Inspecție la șantierul de construcție a drumului din satul Speia. Filip: Este o porțiune destul de complicată

Lucrările de construcție a podului din Anenii Noi, care trece peste râul Bâc, au fost finalizate

Filip a discutat cu primarii din raionul Anenii Noi despre problemele care rămân încă nerezolvate

 
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0864 0.3582%
USD USD 17.9850 0.2330%
RUB RUB 0.2802 0.7914%
RON RON 4.2180 0.3092%
UAH UAH 0.6839 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile