Logo Realitatea.md

Ambasadorul SUA la Chișinău: „Statele Unite vor continua să susțină poporul Moldovei în aspirațiile sale pentru o viață decentă” (VIDEO)

27 August 2018, 10:42 // Actualitate

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, James Pettit, a felicitat Republica Moldova și locuitorii ei cu ocazia celor 27 de ani de independență, dorindu-le succes și prosperitate. În mesajul său de felicitare, diplomatul menționează că Statele Unite vor continua să susțină Republica Moldova în aspirațiile ei pentru o viață decentă. 

Embed:

„După cum știți, mă apropii de finele mandatului meu de ambasador în Republica Moldova, acesta este ultimul meu mesaj cu ocazia independenței Republicii Moldova, în calitate de ambasador. Cu această ocazie, vreau să-i doresc Moldovei și poporului ei succes și prosperitate.

În acești trei ani am avut nocorul să întâlnesc aici, în Moldova, foarte mulți oameni din toate domeniile, care aspiră și lucrează pentru un viitor mai bun pentru ei și pentru familiile lor. Statele Unite vor continua să susțină poporul Moldovei în aspirațiile sale pentru o viață decentă, alegeri corecte, un Guvern cu adevărat receptiv la necesitățile acestui popor, precum și un sistem judiciar independent și transparent.

Statele Unite vor rămâne întotdeauna un partener de încredere pentru Moldova și un bun prieten pentru cetățenii ei și sunt sigur că relația noastră puternică va continua”, este mesajul ambasadorului James Pettit.

Vezi și:

Mesajul șefului statului de Ziua Independenței a Republicii Moldova (VIDEO)

Frumos! Google doodle, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

Republica Moldova marchează 27 de ani de la obținerea INDEPENDENȚEI

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 -0.0734%
USD USD 17.1929 -0.4182%
RUB RUB 0.2429 0.1237%
RON RON 4.0207 -0.0770%
UAH UAH 0.6382 -0.2501%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile