Logo Realitatea.md

Anchetă la Vatican, după ce de pe contul oficial de Instagram al Papei Francisc s-a dat like la o poză sumară a unei fotomodele

23 Noiembrie 2020, 13:54 // Life

Un like pe Instagram oferit de pe contul oficial de Instagram al Papei Francisc a făcut subiectul unei investigații de la Vatican, mai ales că, în mod oficial, Papa nu urmărește pe nimeni pe rețeaua socială.

Foto Simbol: euronews

Contul oficial al Papei de la Roma este @franciscus. Are 7,5 milioane de urmăritori din fiecare colț al mapamondului, dar nu urmărește pe nimeni. Numărul postărilor este de 972. Cu toate acestea, o persoană care administrează contul oficial al Papei a dat like unei poze postate de fotomodelul brazilian Natalia Garibotto.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, domnișoara era îmbrăcată foarte sumar în cadrul care a fost „apreciat” de către profilul suveranului pontif. Ca referință, nici Garibotto nu are o prezență obscură în mediul online, ea având peste 2,5 milioane de urmăritori și 717 postări. Urmărește 569 de persoane.

În fotografia apreciată de contul Papei Francisc, tânăra poartă o vestimentația sumară inspirată de personajul de anime Sailor Moon. Like-ul cu pricina a ajuns în lumina reflectoarelor la câteva săptămâni după ce a fost aruncat în mediul online.

La data de 13 noiembrie, conform Agenției de Știri Catolice, încă puteai vedea like-ul cu pricina asociat imaginii de pe Instagram, dar a doua zi dispăruse, scrie playtech.ro.

Biserica Catolică a inițiat o investigație internă pentru a vedea cum a fost posibilă interacțiunea cu profilul fotomodelului în vârstă de 27 de ani, se arată într-un comunicat publicat de CNA. Din păcate, va fi aproape imposibilă găsirea vinovatului, având în vedere că există o echipă destul de numeroasă de oameni care administrează prezența în mediul online a Papei Francisc.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalia Garibotto (@nataagataa)

Citeste tot despre: fotomodel, Instagram, like, Papa Francisc
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0000%
USD USD 17.2814 0.0000%
RUB RUB 0.2358 0.0000%
RON RON 4.3095 0.0000%
UAH UAH 0.6162 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile