Logo Realitatea.md

Angajatul din cabinetul deputatului Alexandru Slusari, care a fost depistat cu COVID-19, a făcut testul repetat. Rezultat negativ

03 Iunie 2020, 08:59 // Politica

Angajatul din cabinetul deputatului Alexandru Slusari, despre care s-a anunțat inițial că ar avea coronavirus, a fost testat repetat, iar testul s-a dovedit a fi negativ. Anunțul a fost făcut de parlamentar astăzi, pe pagina sa de Facebook.

„Suspeciunile noastre s-au confirmat. Testul repetat a angajatului fracțiunii Platforma DA este NEGATIV. Rezultatul va fi expediat la orele 8:00 către secretariatul Parlamentului. Rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoana respectivă. Este strigator la cer! Public cerem de la Ministerul Sănătății pornirea anchetei pe acest caz. Încă odată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul ANSP a avut loc cu încălcarea ordinului Ministerului”, spune Slusari.

Totodată, deputatul afirmă că sistemul medical ar fi utilizat de către majoritatea parlamentară pentru a bloca activitatea Parlamentului. „Bănuielile fracțiunii noastre precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului, din păcate, s-au adeverit. Facem apel către toți deputații să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și guvernul său docil. Chiar și cu prețul pierderii mai mult decât iresponsabile a finanțării facile din partea UE și a suferinței cetățenilor. Este foarte important să reluăm ședințele legislativului săptămâna curentă", a conchis. Alexandru Slusari.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 -0.3436%
USD USD 17.1929 -0.7270%
RUB RUB 0.2429 0.8721%
RON RON 4.0207 -0.3692%
UAH UAH 0.6382 -0.8082%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile