Logo Realitatea.md

Șapte persoane candidează pe circumscripția uninominală nr. 48 (or. Slobozia, mun. Tiraspol și Bender)

19 Februarie 2019, 08:50 // Alegeri

Șapte persoane candidează la alegerile parlamentare pe circumscripția uninominală nr. 48 (or. Slobozia, mun. Tiraspol și Bender). Este vorba despre Vitalii Evtodiev (nr.1) de la PSRM; Iurie Apostolachi (nr.2), candidat independent; Mihail Malașevschi (nr.3) de la PDM; Viorel Melnic (nr.4), candidat independent; Ion Iovcev (nr.5) de la Blocul ACUM DA PAS; Petru Ursu (nr.6), candidat independent și Inna Nazarenco (nr.7) de la Partidul ȘOR.

Primul pe listă este candidatul socialiștilor Vitalii Evtodiev. Acesta este inginer-constructor de profesie și activează în calitate de expert tehnic în cadrul unei companii. Ce avere a acumulat anul trecut, citește aici.

Cu nr.2 pe listă este candidatul independent pe nume Iurie Apostolachi. El deține funcția de director la Î.S. „Întreprinderea pentru silvicultură Tighina”. Declarația sa de avere

Următorul este candidatul democraților, Mihail Malașevschi, care este jurist de profesie. Acesta a indicat că este șeful cabinetului Ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Vezi aici ce a mai scris în declarația sa de avere.

Un alt candidat independent, cu nr.4 pe listă, este Viorel Melnic. Acesta are studii în economie și activează în cadrul Universității Agrare. Declarația sa de avere.

Cu nr.5 pe listă este candidatul din partea Blocului ACUM DA PAS, Ion Iovcev, care are funcția de director al Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din orașul Tiraspol. Ce venit a acumulat anul trecut, citește aici.

Ion Iovcev este urmat de candidatul independent Petru Ursu. Cel din urmă are studii în juridică și activează în calitate de avocat. Declarația sa de avere.

Ultima pe listă este candidata Partidului ȘOR, Inna Nazarenco. Ea a indicat că are studii în economie, fără a menționa dacă deține vreo funcție sau care este locul său de muncă în prezent. Declarația sa de avere, poate fi citită aici.

Lista localităților unde vor fi deschise secții de votare pentru alegătorii din circumscripția uninominală nr. 48, orașul Slobozia, municipiile Tiraspol și Bender poate fi accesată pe acest link.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 24 februarie 2019. Alegătorii vor primi patru buletine de vot. Un buletin va include candidații propuși pe circumscripțiile uninominale; al doilea buletin va include lista concurenților electorali pe circumpscripția națională, ultimele buletine vor conține întrebările adresate în cadrul referendumului consultativ.

NOTĂ: Realitatea.md va publica câte un articol despre candidații de pe fiecare circumscripție uninominală. Mai multe știri despre electorala 2019 găsiți la rubrica - alegeri - de pe portalul nostru.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0864 0.3582%
USD USD 17.9850 0.2330%
RUB RUB 0.2802 0.7914%
RON RON 4.2180 0.3092%
UAH UAH 0.6839 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile