Logo Realitatea.md

Așa ceva n-ai mai văzut! Copii, puși să danseze în jurul lui Igor Dodon și a soției acestuia (FOTO)

18 Decembrie 2019, 18:44 // Actualitate

În ajun de Stântul Nicolae, pe stil vechi, sărbătorit pe 19 decembrie, 130 de copii din cinci centre de plasament din diverse raioane ale țării au mers astăzi într-o vizită la Președinție. Aceștia au avut parte de un program special cu cântece și colinde, dar și au primit și cadouri. Din motive necunoscute însă, copiii au fost puși să danseze în jurul cuplului prezidențial Igor și Galina Dodon, care au stat în fața bradului din Președinție.

foto: facebook.com/dodon.igor1

Potrivit lui Igor Dodon, „copiii au adus magia sărbătorilor de iarnă prin urările de bine, prosperitate și belșug, exprimate în tradiționalele noastre colinde”. „De asemenea, vizitatorii au privit cu mare entuziasm programul artistic prezentat de ansamblul „Picături Muzicale” și orchestra prezidențială, după care au efectuat o excursie ghidată prin sediul instituției prezidențiale”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

La fel, fiind în ajunul Sfântului Nicolae, sărbătorit pe 19 decembrie pe stil vechi, Igor Dodon și Prima Doamnă, Galina Dodon, au oferit fiecărui copil, cadouri din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”.

„Ne bucură faptul că reușim să aducem un strop de bucurie și zâmbet pe chipurile copiilor și să răspândim magia sărbătorilor de iarnă în inimile acestor micuți”, a mai scris Igor Dodon din numele său și a soției sale.

Șeful statului a împărtășit pe rețeaua de socializare și câteva poze din cadrul evenimentului. Pe lângă „spiritul magic” însă, acestea șochează, în condițiile în care, la un anumit moment, dansând în jurul bradului, Igor Dodon și soția acestuia au stat în interiorul cercului făcut de micuți.

 

Foto: facebook.com/dodon.igor1

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4479 0.0602%
USD USD 17.7711 -0.4799%
RUB RUB 0.2704 -0.8434%
RON RON 4.0440 -0.0445%
UAH UAH 0.7243 -0.1516%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile