Logo Realitatea.md

Șase restaurante din capitală vor divulga toate secretele bucătăriei latino-americane

29 Mai 2019, 12:42 // Life

Weekend-ul viitor, 8 iunie, începând cu ora 14:00, șase restaurante din Chişinău vor divulga toate secretele bucătăriei latino-americane în cadrul The Ultimate Charity Latin American Food Challenge, eveniment organizat de Hospices of Hope Moldova.

Foto simbol: pixabay.com

Reţetele inedite vor fi pregătite de restaurantele Radisson Blu Leogrand Hotel, Café Rozmarin, Nobil Restaurant, Jeraffe Restaurant, Smokehouse, Barbar. Deliciile culinare vor fi însoţite de cele mai bune vinuri de la Fautor. Toate acestea, pe ritmuri de chitară LIVE alături de Dimi-Trio Acoustic Band.

Evenimentul este organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

Vei avea posibilitatea să participi și la o loterie de caritate, cu premii oferite de: Martely, Bookshop Educational Center Moldova, Articole din Piele Naturală, CopperHand, Kuki.md, Ana Popova Showroom, Crideni, Wine.md, Laro Migdale, La Nobiltà del Gusto, Acy Varlan Photography, Şcoala de chitară cu Victor Vacarciuc, GOSH Produse Cosmetice, Carousel și Barbershop Lisnic.

Evenimentul este kid-friendly, iar copii mai mici de 6 ani au acces gratuit. 

Mai multe detalii despre locație și bilete aflți AICI.

Citeste tot despre: culinar, Eveniment, restaurante
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.0890 -0.2117%
USD USD 17.6890 0.2232%
RUB RUB 0.2781 -0.1795%
RON RON 3.9937 -0.2971%
UAH UAH 0.7229 0.1108%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile