Logo Realitatea.md

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova are un nou director general! Alexandru Baltag a preluat această funcție

15 Iunie 2017, 17:04 // Economie

Începând cu data de 15 iunie 2017, Alexandru Baltag a preluat funcția de director general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, în locul lui Andrei Crigan.

Foto: AOAM

„Această funcție este o onoare pentru mine, dar reprezintă și o mare responsabilitate. AOAM și-a câștigat un meritat renume în zona non-guvernamentală și reprezintă o punte între asociațiile de business și autoritățile publice. Îmi propun în special să întărim legăturile cu membrii noștri, să susținem și mai puternic micile afaceri din Moldova și să jucăm un rol sporit în atragerea investițiilor străine în țara noastră”, a declarat noul director general. 

Fostul director general Andrei Crigan i-a urat succesorului său rezultate pozitive, exprimându-și speranța că AOAM va înregistra noi progrese în colaborarea cu partenerii săi. „Am toată încrederea în noul director general și îi doresc mult succes. Sunt sigur că AOAM va continua să fie o instituție importantă pentru businessul moldovenesc”, a spus Andrei Crigan.  

Noul director general Alexandru Baltag are 32 ani și este doctor în relații internaționale și studii europene. A absolvit Universitatea de Stat din Moldova, iar apoi a studiat în România și Franța. A publicat articole și studii în presa internă și externă despre relațiile internaționale, integrarea europeană, geopolitică, energetică. În ultimii doi ani de zile a fost consilier al viceprim-ministrului și ministrului Economiei Octavian Calmîc în domeniul cooperării economice internaționale.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile