Logo Realitatea.md

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale are un nou director

26 Noiembrie 2020, 09:19 // Economie

Directorul Societății pe Acțiuni „TRACOM”, Stanislav Rusu, a fost ales cu votul unanim, președinte al Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM).

Foto: sputnik.md

Potrivit Societății pe Acțiuni „TRACOM”, Stanislav Rusu, a fost ales în noua funcție la data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a APPIM.

„Alături de colegii din board, voi aduce un impuls nou în misiunea APPIM de a contribui la dezvoltarea Parcurilor Industriale din Republica Moldova, aliniindu-ne la standarde industriale de calitate. Cred în dialog şi parteneriat cu toți actorii cu impact asupra dezvoltării socio-economice a statului. Vom continua să dezvoltăm şi să propunem soluții care vizează un cadru legislativ mai bun ce va permite facilități reale rezidenților Parcurilor Industriale, întru ridicarea atractivității acestora. Rezidenții parcurilor industriale trebuie să primească întreg suportul Statului pentru a dezvolta un proiect investițional profitabil și de lungă durată”, a declarat noul preşedinte APPIM.

Pe lângă numirea noului președinte, în cadrul Adunării Generale a fost ales și un nou vicepreședinte, noii membri ai Consiliului de Administrare și Comisia de Cenzori. Totodată, s-au stabilit sarcini și acțiuni pentru perioada imediat următoare.

Precizăm că, APPIM a fost fondată în luna august 2015, iar membrii Asociației sunt cele mai reprezentative Parcuri Industriale din Republica Moldova:Este vorba de:

  • Parcul Industrial ”TRACOM” din mun. Chișinău;
  • Parcul Industrial ”RĂUT” din mun. Bălți;
  • Parcul Industrial “CAAN” din or. Strășeni;
  • Parcul Industrial “BioEnergAgro” din or. Drochia;
  • Parcul Industrial “EDINEȚ” din or. Edineț;
  • Parcul Industrial ”CIMIȘLIA” din or. Cimișlia;
  • Parcul Industrial “FAIP” din or. Durlești;
  • Parcul Industrial “COMRAT” din mun. Comrat.

Precizăm că, Stanislav Rusu a deținut anterior și funcția de director general al Agenției Turismului, însă a fost concediat în anul 2018.  

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0000%
USD USD 17.2814 0.0000%
RUB RUB 0.2358 0.0000%
RON RON 4.3095 0.0000%
UAH UAH 0.6162 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile