Logo Realitatea.md

„Au tras o fugă” la frații de peste Prut. Deputații PAS întreprind o vizită în România

06 Aprilie 2021, 16:40 // Politica

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) întreprind o vizită de lucru în România, unde au mai multe întrevederi cu oficiali ai Partidului Național Liberal de peste Prut.

Foto: Igor Grosu/Facebook

„Împreună cu deputații Sergiu Litvinenco, Petru Frunze, Mihai Popșoi, dar și vicepreședinta PAS, Natalia Gavrilița, ne aflăm într-o vizită de lucru la București. Prima întrevedere a fost cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Domnul Orban a fost mereu un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit în ajutorul cetățenilor în cele mai dificile momente”, anunță Igor Grosu.

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu i-a mulțumit lui Orban pentru ajutorul acordat Moldovei, anul trecut, pe timp de pandemie, când acesta era prim-ministru.

„I-am mulțumit pentru susținerea fermă și ajutorul constant oferit de România. Guvernul Orban a fost alături de cetățenii noștri încă de la începutul pandemiei când la Chișinău au ajuns loturi impunătoare cu echipamente, materiale și medicamente necesare pentru cetățenii Republicii Moldova în lupta contra epidemia de COVID-19. Le mulțumesc încă o dată medicilor și asistenților români, care ne-au ajutat în cele mai grele momente”, a scris Grosu.

Totodată, deputatul declară că a discutat cu oficialii români despre situația politică internă din Republica Moldova și despre necesitatea alegerilor anticipate, precizând că, „România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova, atunci când țara noastră va avea un Guvern responsabil susținut de un Parlament credibil, implementând proiecte importante pentru ca oamenii să trăiască mai bine”.

Citeste tot despre: deputați, PAS, Romania, vizită
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3706 0.2557%
USD USD 17.8774 -0.1095%
RUB RUB 0.2359 1.8566%
RON RON 4.3404 0.1847%
UAH UAH 0.6396 -0.1717%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile