Logo Realitatea.md

Au venit, au ascultat imnul și au plecat acasă! Consilierii din CMC nu au putut nici azi, după o pauză de 3 luni, să se apuce de lucru (VIDEO)

14 Iunie 2018, 13:20 // Actualitate

Chiar dacă nu s-au mai întrunit în ședință deja de câteva luni și, între timp, problemele pe care trebuie să le rezolve s-au dublat, aleșii municipali din Chișinău nu au putut nici azi să se apuce de lucru. Aceștia s-au adunat în sala de ședințe, au ascultat imnul, și-au ales un președinte al ședinței și cam atât. 

Foto simbol

Consilierii municipali au votat ca bază ordinea de zi a ședinței de azi, însă nu au ajuns la un consens în privința proiectelor suplimentare, în contextul în care la ședință a venit un grup de locatari, revoltați de faptul că nici până în prezent nu s-a rezolvat problema ce ține de construcția ilegală de pe strada V. Belinski, nr.4.

În cadrul ședinței s-a iscat o neînțelegere dintre președintele fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, și președintele ședinței CMC, Adrian Culai, cu privire la procedura de introducere pe ordinea de zi a unor chestiuni suplimentare. Socialistul i-a reproșat colegului său că nu respectă Regulamentul privind desfășurarea ședințeilor Consiliului.

„Acest cetățean deja a obosit să fie președinte de ședință și face abuz”, i-a reproșat Ceban lui Culai.

„Nu am încălcat Regulamentul. Dumnealui nici măcar nu a invocat care este punctul din Regulament pe care eu l-am încălcat, pentru că dumnealui foarte prost cunoaște legislația”, i-a răspuns la rândul său Andrian Culai. 

Ședința începută azi va continua mâine, de la ora 10:00. 

Vezi și:

Socialistul Ion Ceban, luat la rost la ședința Consiliului Municipal de câțiva locuitori ai capitalei: „Pentru ce vă plătim salarii?” (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3910 -0.4341%
USD USD 18.1998 0.0951%
RUB RUB 0.2832 0.2123%
RON RON 4.3158 -0.4888%
UAH UAH 0.6898 0.3054%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile