Logo Realitatea.md

AUDIO scandalos! Juristul PSRM: „Alo, asta-i Maxim Lebedinschi. Ascultă încoace, uăi ***! Îţi sparg capul, te tai de tot!”

06 Ianuarie 2015, 13:21 // Societate

Juristul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și reprezentantul PSRM la Comisia Electorală Centrală în campania electorală din 30 noiembrie, Maxim Lebedinschi, apare într-o ipostază scandaloasă. Este vorba despre înregistrarea unei convorbiri telefonice între juristul PSRM și o persoană necunoscută. Discursul lui Lebedinschi abundă în injurii.

foto: psrm.md

La începutul discuției, persoana care a sunat se prezintă: „Allo, asta-i Maxim Lebedinschi”. „Acum ascultă încoace, uăi p*darule”, spune acesta, după care discursul abundă într-un limbaj licențios de toată frumusețea.

Din discuție totuși, nu este prea clar care este motivul cerții. Juristul PSRM îi reproșează celui care a făcut înregistrarea că ar fi venit la el la oficiu, ar fi ridicat vocea la „lucrătorii” lui și l-ar fi amenințat. „Ascultă încoace „skatină”, n**ui! Să te ferești în viață de mine. M-ai înțeles?! Eu nu-s om „zlopametnâi”, n**ui, dar nu dă Doamne să-mi mai nimerești în cale, na!”, mai spune acesta.

Link-ul cu înregistrarea audio a fost expediat redacției Realitatea.md de către interlocutorul lui Maxim Lebedinschi. Acesta însă a dorit să-și păstreze anonimatul.

Totodată, solicitat de Realitatea.md, juristul PSRM a spus că nu poate vorbi pentru că se află într-o ședință de judecată la Ungheni.

Asctulați aici convorbirea celor doi. Atenție, limbaj licențios!

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.8091 0.6963%
USD USD 17.2676 0.1665%
RUB RUB 0.2279 0.5293%
RON RON 4.2712 0.7121%
UAH UAH 0.6075 0.4132%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile